izazvala lavinu reakcija

SUPRUGA SLAVNOG FUDBALERA OTKRILA SOČNE DETALJE IZ KREVETA: "Nije ni čudo što imate četvero dece"

Szupruga slavnog fudbalera Serhia Ramosa otkrila je koliko puta vodi ljubav sa svojim suprugom i izazvala lavinu reakcija u studiju.

Vip priča
Autor:
SUPRUGA SLAVNOG FUDBALERA OTKRILA SOČNE DETALJE IZ KREVETA: "Nije ni čudo što imate četvero dece"
Supruga slavnog fudbalera Ramosa otkrila koliko često vode ljubav, Foto: Printscreen Instagram/pilarrubio

Pilar Rubio i slavni fudbaler Serhio Ramos već dugi niz godina uživaju u ljubavi, a važe za jedan od najskladnijih parova. Njih dvoje veoma su transparentni kad je ljubavni život u pitanju, te nemaju problem da otvoreno pričaju o svom odnosu.

Ovog puta, Pilar je gostujući u jednoj emisiji izazvala lavinu reakcija nakon što je otvoreno priznala koliko puta vodi ljubav sa fudbalerom.

Naime, nakon što joj je voditelj postavio škakljivo pitanje, Pilar je iznenadila svojim odgovorom: "Svaki dan! Ponekad i po nekoliko puta dnevno. Naravno, kada nisam u Madridu na snimanju emisije", rekla je ona kroz smeh.

Voditelj je dodatno podgrejao atmosferu u studiju i dodao: "Pa, ne čudi što imate četvero dece!"

Inače, voditeljka i fudbaler upoznali su seNakonn Evropskohg prvenstva 2012. godine, te rešili da uplove u ljubavni odnos. Njih dvoje rešili su da se venčaju tek 2019. godine, a njihovom raskošnom venčanju prisustvovao je veliki broj zvanica, među kojima su istaknute ličnosti iz javnog života. Par ima čertiri sina.

1 / 7 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs