hrabar potez

ZET KRALJICE ELIZABETE PONOVO KRADE PAŽNJU JAVNOSTI: Uradiće nešto što nijedan član kraljevske porodice nije

Zet princeze Ane ne prestaje da privlači medijsku pažnju, a nedavno je procurela informacija da ulazi u jedan rijaliti šou.

Vip priča
Autor:
ZET KRALJICE ELIZABETE PONOVO KRADE PAŽNJU JAVNOSTI: Uradiće nešto što nijedan član kraljevske porodice nije
Majk Tindal, Foto: Profimedia

Jedan član kraljevske porodice oduvek se isticao u javnosti želeći da privuče medijsku pažnju, pa čini sve kako bi barem na pet minuta bio slavan. Reč je o Majku Tindalu, suprugu Zare Filips, ćerke princeze Ane i unuci kraljice Elizabete.

Pre nekoliko godina dospeo je u centar medijske pažnje nakon što je pričao o stvarima koje se tiču kraljevske porodice. Ovog puta Majk je otišao korak dalje, te je našao pravi način koji će mu doneti slavu.

Majk Tindal i Zara Filips
Majk Tindal i Zara Filipsfoto: AP

Naime, prema pisanju stranih medija Majk bi trebao da uđe u jedan rijaliti šou o preživljavanju "I'm A Celebrity... Get Me Out of Here". Majk bi već sledećeg meseca trebao da se pridruži ekipi.

Detalji njegovog ugovora nisu poznati, dok se čuvaju u strogoj tajnosti, prenosi The Sun.

Majk Tindal
Majk Tindalfoto: Profimedia

'To je veliki i genijalan potez. Majk je generacijama imao mesto u loži za neke od najvažnijih trenutaka u kraljevskoj istoriji. Sigurno je da će biti diskretan, ali njegova čista prisutnost znači da ćete ovu seriju apsolutno morati pogledati", rekao je izvor za The Sun.

Inače, Majk je bivši igrač ragbija i beležio je značajne uspehe u svojoj karijeri. Unuku kraljice Elizabete oženio je 2011. godine, a u braku su dobili ćerke Lenu i Miu i sina Lukasa.

Majk Tindal i Zara Filips sa ćerkom Miom
Majk Tindal i Zara Filips sa ćerkom Miomfoto: Profimedia

Čini se da Majku nije bilo teško da se ukopi u kraljevsku porodicu, uprkos nekim potezima koji možda ne dolikuju istoj.

Majk Tindal i Zara Filips sa kraljicom Elizabetom
Majk Tindal i Zara Filips sa kraljicom Elizabetomfoto: Profimedia

"Zarina mama je legenda i njen tata je takođe drag. Moji prijatelji su me ispitivali kako ću se uklopiti u kraljevsku porodicu, ali oni su zaista prizemni", rekao je Majk jednom prilikom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs