SVI SU PRIMETILI DA JE NEMA

GDE JE ŽENA KOJA JE SE DO SMRTI NIJE ODVAJALA OD KRALJICE? Megan Markl je i sa njom zaratila nekoliko dana pre venčanja

Osoblje najbliže kraljici ove nedelje se takođe poklonilo kovčegu kraljice Elizabete II u Vestminster Holu, ipak, nedostajala je jedna žena.

Vip priča
Autor:
GDE JE ŽENA KOJA JE SE DO SMRTI NIJE ODVAJALA OD KRALJICE? Megan Markl je i sa njom zaratila nekoliko dana pre venčanja
Foto: Profimedia

Kad su se članovi kraljevske porodice okupili u Vestminster Holu kako bi videli kraljičino telo,to je bila svečana, ali intimna stvar. Osoblje palate koja je bila najbliža kraljici Elizabeti takođe je bila tamo, a među njima i Pol Vibri poznat kao ''visoki Paul'' koji je znao sve kraljičine tajne.

Ipak, jedna pomoćnica od poverenja bila je primetno odsutna, kraljičina garderoberka, Anđela Keli.

Anđela Keli, Kraljica Elizabeta
foto: Profimedia

Ćerka dokera iz Liverpula počela je da radi u Kraljevskom dvoru 1994. kao pomoćna garderoberka, ali do kraljičine smrti postala je nezamenjiva.

Kraljičina poverenica i prijateljica Keli pratila je koju će odevnu kombinaciju i modne dodatke kraljica nositi u svakoj prilici.

Keli je na čuvanje povereno i nekoliko neprocenjivih dragulja, a britanski mediji pišu da je verovatno ona odlučila i u kojoj će odeći kraljica biti sahranjena.

Anđela Keli, Kraljica Elizabeta
foto: Profimedia

Zbog ovako važne uloge, nepojavljivanje Keli s ostalim osobljem još više zbunjuje.

Dok su Pola svi voleli, čini se da je Keli podilila mišljenja. Jedan izvor je rekao: ''Kraljica ju je volela, ali drugi nisu bili toliko oduševljeni''.

Neki su je podsetili kada je princ Hari u intervjuu za američku mrežu NBC u aprilu spomenuo 'ljude oko' kraljice, u kojem je govorio o poseti bake u dvorcu Vindsor.

Anđela Keli, Kraljica Elizabeta
foto: Profimedia

Nedavno su kružila i šuškanja da je princ Hari referirao upravo na Keli kada je u intervjuu za NBC govorio da želi sigurno osoblje za svoju baku.

''Samo se brinem da bude zaštićena i da ima prave ljude oko sebe'', rekao je. Prema nekim izvorima, mislio je na Anđelu Keli.

Naime, pretpostavlja se da je kraljičina garderoberka i čuvarka dragulja bila umešana u zloglasnu svađu oko krune uoči venčanja Megan i Harija 2018., piše Njuzvik.

Kraljica Elizabeta
foto: Profimedia

Naime, Megan je dovela svog frizera u London kako bi isprobali tijaru koju je nosila na venčanju, a navodno je oko cele situacije dramu napravila Keli te zabranila da tijaru isprobaju. Takođe, dvoumili su se oko više kruna, a Hari se navodno žestoko posvađao s Anđelom rekavši da Megan mora da nosi tu tijaru: ''Šta Megan želi, Megan i dobije.''

Drugi članovi porodice, u međuvremenu, veruje se da su bili zaprepašćeni koliko je blisku vezu garderoberka stvorila s kraljicom.

Keli je nagrađena za svoje godine služenja ne samo milošću i naklonošću doma u Vindzoru, već i izvanrednim dopuštenjem monarha da joj osigura izdavanje tri knjige.

1 / 23 Foto: Profimedia

Knjige bi mogle da sadrže prikaz vremena koje je provela u kraljevskoj porodici, a još nije poznato gde će Anđela nastaviti da radi otkako je kraljica umrla.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs