SAZNAJTE VIŠE

DONALD TRAMP SE DANAS OPRAŠTA OD SVOJE PRVE SUPRUGE: "Bila je prelepa i DRUGAČIJA, nikada nije odustajala"

Ivana Tramp će biri sahranjena danas u Njujorku. U njenu čast njen bivši suprug Donald Tramp dao je intervjuu za "Upper East Side2 gde je ispričao neke do sada neopznate detalje o njoj i njihovom braku.

Vip priča
19:30h Autor:
DONALD TRAMP SE DANAS OPRAŠTA OD SVOJE PRVE SUPRUGE: "Bila je prelepa i DRUGAČIJA, nikada nije odustajala"
Donald i Ivana Tramp, Foto: Profimedia

Donald Tramp je odao počast svojoj „izuzetnoj i lepoj“ prvoj supruzi Ivani Tramp uoči pogrebne mise danas u Njujorku.

Ivana, koja je osamdesetih godina prošlog veka važila za ikonu stila i luksuza, bila je poslovna žena koja je pomogla Trampu da izgradi imperiju koja ga je lansirala na mesto predsednika Amerike, piše "Dejli mejl".

Tramp je Ivaninoj dugogodišnjoj prijateljici Sindi Adams u intervjuu za "Njujork post" rekao da su on i Ivana "započeli zajednički život sa tako sjajnom vezom".

Ivana Tramp
foto: Profimedia

Rekao je da je Ivana „drugačija“ i da „nikada nije odustala“ jer je bila tako „vredan radnik“.

Ivanino troje dece sa bivšim predsednikom Donaldom Trampom - Donald mlađi, Ivanka i Erik - očekuju se na okupljanju u sredu popodne u rimokatoličkoj crkvi Svetog Vinsenta Ferera na Menhetnu. Tramp i njegova supruga Melanija primećeni su kako se vraćaju sa Floride u Njujork uoči današnje Ivanine sahrane.

Ivanina porodica saopštila je u četvrtak da je 73-godišnjakinja umrla u svom domu na Menhetnu. Vlasti su saopštile da je smrt bila nesrećan slučaj, a uzrok su joj tupe povrede trupa.

"Od kada sam je prvi put srela, bila je prelepa. Bila je posebna. Znam da ste se jedno drugome sviđali od prvog dana", rekla je Sindi.

Donald je zastao i tiho dodao: „Bila je izvanredna. Lepa iznutra i spolja. Počeli smo sve to, naše zajedničke živote, sa tako sjajnim odnosom".

Govoreći o tome šta bi izdvojio kao najkarakterističniju crtu Ivane Tramp, rekao je: "Bila je drugačija. Nikada nije odustala. Lepa je bila, da, ali je bila i vredan radnik. Bez obzira koliko su stvari bile grube ili koliko loše izgledale, ona nikada nije odustajala. Otišla je iz komunizma u naš zajednički život. Ništa nije uzimala zdravo za gotovo", istakao je Tramp.

1 / 10 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs