STRASTI SE NE SMIRUJU

SKANDAL TRESE BRITANIJU: Princ Hari ponovo razbesneo kraljevsku porodicu! Čarls rešen da prekine svaki kontakt sa njim!

96. rođendan kraljice Elizabete protiče u senci skandala

Vip priča
Autor:
SKANDAL TRESE BRITANIJU: Princ Hari ponovo razbesneo kraljevsku porodicu! Čarls rešen da prekine svaki kontakt sa njim!
Foto: Profimedia

Ovogodišnji rođendan britanske vladarke u senci je porodičnog skandala čiji je glavni akter princ Hari ili kako ga je "Dejli mejl" nazvao glavni pokretač skandala.

Kako piše pomenuti portal, izjave koje princ Hari daje za američku kompaniju „Netfliks“ nastavljaju da uznemiravaju kraljevsku porodicu, uplašenu da bi mlađi sin princeze Dajane i princa od Velsa mogao da milionima otkrije tajne odnosno prljavi veš porodice.

Sukob princa Harija i njegove porodice, čiji je akter i njegova supruga američka glumica Megan Markl počeo je Megzitom, a od tad se strsti ne stišavaju.

Porodične nemire zakomplikovalo je preseljenje poznatog para u Ameriku, krajnje kontroverzni intervju koji su dali u emisiji Opre Vinfri, ali i osnivanje sopstvene produkcijske kuće i potpisivanje ugovora sa američkom kompanijom „Netfliks“, u septembru 2020. godine. Taj ugovor obavezuje Megan i Harija na snimanje dokumentarnih filmova i serija, igranih filmova, dečjeg programa, ali i dokumentarca o Igrama nepobedivih, koje se ovih dana održavaju u Hagu u Holandiji.

Megan Markl
foto: Profimedia

Princ Hari je pokrovitelj ovog međunarodnog takmičenja u kojem učestvuje 500 vojnih lica sa određenim zdravstvenim problemima i veterana iz 20 zemalja. U Holandiji je sa njim supruga Megan Markl.

Veliku pažnju proteklih dana izazvala je vest da se Hari sreo sa ocem Čarlsom. Bio je to kratak i nimalo prijatan susret, a prisustvovala mu je i američka glumica.

Još veću pažnju od ove vesti izazvao je Harijev susret sa kraljicom (takođe usputan na putu ka Hagu) i njegove izjave za američki „NBC tudej šou“: „Kraljica je odlično“, „Bilo je zaista lepo videti se sa njom“ i ona najvažnija: „Došao sam da proverim da li je kraljica bezbedna“.

Teške reči, makar za britanski dvor, a prejake za princa Čarlsa koji je, prema pisanju „Dejli mejla“, spreman da upravo zbog ove sinovljeve poslednje izjave u nizu stavi tačku na njihov odnos. „Zapanujuću aroganciju“ je tim rečima ispoljio Hari, ističe britanski list.

Ovaj list navodi da su i odnosi između dva brata narušeni. I dok su Vilijam i njegova supruga vojvotkinja od Kembridža čestitali su kraljici rođendan na svojoj Instagram stranici: „Želimo njenom Kraljevskom visočanstvu srećan 96. rođendan! Inspiracija je mnogima u Velikoj Britaniji, Komonveltu i širom sveta, zaista je posebno slaviti u godini platinastog jubileja“, Megan i Hari se nisu još uvek oglasili.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs