princeza karolina

IMA SAV NOVAC I MOĆ OVOG SVETA, OSTAJE SA ČOVEKOM KOJI JE JAVNO VARA: Postoje 2 teorije zašto ga nije ostavila! (FOTO)

Brak princeze Karoline ne prestaje da puni trač rubrike, a već godinama se nagađa i zašto se nikada nije razvela od problematičnog princa Ernsta.

Vip priča
Autor:
IMA SAV NOVAC I MOĆ OVOG SVETA, OSTAJE SA ČOVEKOM KOJI JE JAVNO VARA: Postoje 2 teorije zašto ga nije ostavila! (FOTO)
Princeza Karolina od Monaka, Foto: Profimedia

Princeza Karolina od Monaka i njen suprug princ Ernst August od Hanovera od 1999. godine su braku punom skandala i često pune trač kolumne.

U braku su dobili ćerku Aleksandru, a 10 godina nakon što su stali pred oltar, počeli su da žive odvojeno. Upkos brojnim neverovatnim padovima, Karolina od Monaka još uvek se nije razvela od svog trećeg muža.

U javnosti se više puta nagađalo o razlozima zašto ga nikada nije napustila, a kako piše portal Europe Cities, neki tvrde da je to zato jer princeza ne želi izgubiti svoje titule. Nemački časopis Bunte pak piše da se Karolina od Ernsta ne želi razvesti jer ne želi dobiti drugo zakonito dete. Drugi pak kažu da razlozi ostanka u lošem braku leže u njenoj veri jer princeza ne može po drugi put tražiti da joj se brak poništi u Vatikanu.

MISTERIJA FOTKE KRALJICE ELIZABETE IZ MLADOSTI: Kraljevska porodica zbog OVOGA pokušala da je cenzuriše! Šta je ISTINA?

Princeza Karolina
foto: Profimedia

Naime, ovaj zločesti princ nije prvi princezin suprug. Pre njega dve godine je bila udata za 17 godina starijeg francuskog biznismena Filipa Junota od kog se razvela 1980. godine. Od Vatikana je princeza Karolina tražila i poništenje braka s Filipom.

Ubrzo je upoznala italijanskog biznismena Stefana Kaziragija s kojim je dobila troje dece, Andreu, Šarlot i Pjera. Nakon sedam godina braka postala je udovica kada je Stefan poginuo u nesreći s motornim čamcem.

Duže vreme nakon ove tragedije princeza je bila sama, a svi su ostali iznenađeni kada je u njen život ušetao nemački princ Ernst August od Hanovera. Kada su se upoznali, Ernst je bio u braku s njenom prijateljicom od koje se na kraju i razveo zbog Karoline koja je tako postala princeza od Hanovera i vojvotkinja Brunšvik-Luneburga.

ZBOG NJIH I DALJE VERUJEMO U MAGIJU: 10 slavnih parova, čija ljubavna priča je INSPIRACIJA!(FOTO)

Princeza Karolina
foto: Profimedia

Jedan od najtežih udaraca njihov je brak preživeo kada su pre 12 godina objavljene fotografije princa Ernsta s božićnih praznika na Tajlandu u društvu druge žene. Videlo se kako je ljubi dok je princeza s decom bila u Švajcarskoj. Mediji su tada pisali da je princ s misterioznom ženom na Tajlandu bio veoma blizak.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs