kevin kostner

PRVU SUPRUGU PREVARIO BEZBROJ PUTA, ON JE NOVI VOREN BITI HOLIVUDA: Nema žene koju OVAJ glumac nije ZAVEO!

Kevin Kostner, uz bogatu glumačku karijeru, može da se pohvai i poznatim damama s kojima je bio u vezi,ali na pohvalu mu ne ide broj prevara koje je priuštio prvoj supruzi.

Vip priča
21:18h Autor:
PRVU SUPRUGU PREVARIO BEZBROJ PUTA, ON JE NOVI VOREN BITI HOLIVUDA: Nema žene koju OVAJ glumac nije ZAVEO!
Kevin Kostner, Foto: Profimedia

Kevin Kostner i njegova supruga Kristine Baumgartner, privukli su veliku pažnju na dodeli SAG nagrada. Bračni par poslednjih se godina retko pojavljuje na crvenom tepihu pa ovoga puta nisu mogli proći nezapaženo.

Tako smo se prisjetili svih poznatih žena koje je ljubio Kevin Kostner.

Mnogima omiljeni glumac i miljenik žena, 18. siječnja napunio je 67 godina. Američka glumačka zvezda, reditelj je često producent svojih filmova mogao je postati i pevač s obzirom na to da je već kao dečak pokazao muzički talenat pevajući u crkvenom horu.

Uz to, kao dete pohađao je i kreativno pisanje u školi. Može se reći kako je višestruko talentovn, a kao svoj životni poziv odabrao je glumu. Nakon što je upoznao Ričarda Bartona koji mu je dao savet: 'Ako je gluma ono što želiš da radiš, onda to učini!', ušao je u svet glume.

Prva Supruga

Pre svetske slave, na fakultetu gde je diplomirao poslovni menadžment, upoznao je Sindi Silvu s kojom je bio u braku od 1978. do 1994. godine.

U intervjuu iz 1989. godine za nju je rekao: 'Bila je lepa, preslatka, pametnija od mene. Bila je sve što sam tražio od žene'. S njome je dobio troje dece, ćerke Eni i Lili i sina Džoa.

Silva je bila s njim dok je radio na filmu 'Ples s vukovima' za koji je dobio Oskara za najbolju režiju, a zatim je njihov brak zapao u krizu. Prema glasinama razlog je bila negova prevara. U zajedničkom saopštenju poručili su: 'Nakon 16 godina zajedničkog života, prekinuli smo brak. Zajedno ćemo rešiti sva pitanja vezana uz našu decu i materijalni status'.

Kevin Kostner
foto: Profimedia

Deca

Ćerke Eni Kostner (37) je filmska producentkinja, a dve godine mlađa Lili je amasadorka Zlatnog globusa. Džo Kostner (33) takođe se bavi glumom, a Kevin Kostner jako je blizak s decom.

Afera

Razvod od supruge, šokirao je njegove obožavatelje, a bio je 'posledica njegove slave', što je i sam Kevin potvrdio rekavši kako je 'brak pretežak izazov'.

Sumnjalo se kako je Kostner, pokleknuo pred jednim izazovom dok je bio u braku s Sindi, a izazov se zove Hale Beri s kojom je navodno bio 1989. godine.

Ni jedan od aktera priče nije komentarisao takve glasine, a do danas su ostali bliski prijatelji te često možemo videti na javnim događanjima.

Skandali i dijete

Nakon razvoda, glumac je bio u vezi s Bridžit Runi, čija porodica poseduje franšizu 'Pittsburgh Steelers NFL'.

Kevin je želro da njegova veza s Bridžet koja je trajala od 1995. do 1996. godine ostane tajna, ali se pretvorila u veliki skandal. Par je dobio sina Liama ​​(26), a slavni otac ns početko je negirao očinstvo sve dok ga Bridžet nije naterala na test.

Kada je otkriveno da je on Lijamov otac, osnovao je fond za četvrto dete koje je viđao samo povremeno.

Preljubnik

U 90-ima Kevin je navodno imao romansu s Mišel Fajfer. Ona i Hale Beri imaju nešto zajedničko, glumile su 'žene - mačke'. Lista poznatih žena s kojima je Kostner bio prema glasinama koje su kružile ovde dr ne završava.

Na toj listi nalazi se glumica i model Bobi Džin Braun, najpoznatija po pjesmi "Cherry Pie".

Kevinovom šarmu nije odolela ni glumica Pegi Trentini, a sumnja se kako je za vreme braka s Sindi Silvom, tačnije godinu dana pri njihovog razvoda, imao aferu s glumicom Mirom Sorvino. Iste godine kada se razveo od Sindi bio je s glumicom Holi Simpson, a 90-ih su ga spajali s top modelom Naomi Kembel.

Najveći ljubavni skandal Kevin je izazvao kada je krenuo u aferu sa suprugom svog prijatelja, bejboz igrača Kalvina Ripkena Mlađeg., koji se zbog afere prijatelja i supruge počeo da gubi utakmice.

Optužbe za seksualno uznemiravanje

Kostner se 2006. godine suočio s optužbama za neprimereno ponašanje u hotelu s pet zvezdica. U njegovu obranu javno je stala bivša partnerka Bridžet koja je rekla kako je Kevin nežan i romantičan i pravi džentlmen i da nikada ne bi uradio nešto tako.

Nove romanse

Kevin je s Kortni Koks glumio u '3000 milja do Grejslenda', a potom i u 'Prijateljima', a 1995. su bili više od prijatelja.

Iste godine bio je s modnom dizajnerkom i prvim američkim top modelom Šeril Tigs. Te je godine bio neverovatno zaposlen jer je često viđen u društvu novinarke Džoan Lunden.

Sledeće godine ušao je u vezu s poznatim modelomEl Mekfirson. Nakon kratke romanse počeli su da žive zajedno, a Kostner je bio siguran kako je pronašao idealnu partnerku.

Nakon rastanka s El, zaveo je bivšu manekenku i bivšu prvu damu Francuske, Karlu Bruni. Bio je u ljubavi s glumicom i bivšom Miss Amerike, Toni Litl. Bio je u ljubavnom odnosu sa suprugom Džona Travolte - Keli Preston, a navodno mu je bivša ljubav bila i Vitni Hjuston.

Kevin Kostner
foto: Profimedia

Zatim, 1999. godine upoznao je manekenku i dizajnerku torbi Kristin Baumgartner. Tada nije bio spreman na ozbiljnu vezu te je 2002. raskinuo s njom, ali je ubrzo shvatio da je to bila greška.

Venčali su se 2004. godine u Koloradu pred 300 prijatelja i članova porodicu. Druga supruga je 17 godine mlađa od njega, a zajedno imaju troje dece - sinove Kajdena(14), Hejsa (13) i ćerku Grejs(11).

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs