Šuška se

MAKRON JE NEGIRAO VEZU SA OVIM MUŠKARCEM: Čudne ljubavne sklonosti francuskog predsednika i dalje tema broj 1!

Emanuel Makron, predsednik Francuske, danas slavi 44. rođendan. Svet je opčinila njegova veza sa 24 godine starijom ženom, bivšom nastavnicom Bridžit. A evo šta je o njima napisano do sada

Vip priča
Autor:
MAKRON JE NEGIRAO VEZU SA OVIM MUŠKARCEM: Čudne ljubavne sklonosti francuskog predsednika i dalje tema broj 1!
Foto: Profimedia

Za Emanuela i Bridžit Makron, oni su najnormalniji par na svetu. Podržavaju jedno drugo, nemaju tajne, dane provode zajedno, ali za svet oni su veoma zanimljivi.

Emanuel je Bridžit upoznao dok je bio osnovac, u školi. Ona je bila njegova profesorica francuskog jezika. Kada je ljubav buknula, Bridžit je bila udata i imala je troje dece, od kojih je jedno išlo u razred sa Makronom!!!

Uprkos svim mogućim razlikama, poznata je Emanuelova rečenica: "Šta god uradila, oženiću te!"

I uradila je! Bridžit je zbog Emanuela, koji je tada bio još dete, ostavila muža Andrea-Louisa Auziera s kojim je dobila ćerku Tifani (37) i Lorens (44) i sina Sebastijana(46). Par se razveo 2006. godine.

Bridžit i Emanuel su se venčali već 2007. godine. A on je odlučio - nećemo imati dece!

"To je odluka koju sam sam doneo. Bridžit, moja supruga, imala je troje dece. Neki su već bili odrasli kada sam je upoznao, neki su bili manji. A onda smo sebi postavili to pitanje. Smatrali smo da je najvažnija stvar da ih izvedemo na pravi put i da ih volimo i sada na kraju imam sedmoro unučića. Nisam imao potrebe imati biološku decu. Ono što je jedino važno da se volimo i prihvatamo jedni druge", ispričao je Emanuel.

Naime, on je jako blizak sa supruginom decom sa kojima je vršnjak.

Francuska novinarka Gil Tchakaloff zadnjih godina je pisala biografiju 'As Long as We're Together' o paru, koja je nedavno izašla, a otkrila je da Makron suprugu zove svakih sat i po te da jedno pred drugim nemaju nikakvih tajni.

"Imaju zajednički raspored, u svakom trenutku znaju šta onaj drugi radi. Predsednik odlazi u krevet nakon razgovora sa ženom koja je zaljubljena u njega. Ona ponekad drema i uopšte ne čuje šta joj govori, ali većinu vremena ona ga čeka", napisala je Gil.

Poznato je i da je Emanuel jako blizak sa svojom majkom Francoise, a Tchakaloff je napisala da su Bridžit i ona prijateljski nastrojene jedna prema drugoj, uprkos tome što predsednikovi roditelji nekad nisu podržavali kontroverznu vezu i poslali su ga u Pariz kada su saznali za sve dok je bio srednjoškolac.

Njihova ljubav je stalno bila pod lupom javnosti jer je Emanuel bio ministar finansija, a nakon što su se venčal i 2007. čak osam godina su čekali da se pojave zajedno u javnosti. Nisu hteli ni da govore o svom odnosu jer su osećali da ih narod ne podržava.

Makron je svojevremeno morao demantovati glasine koje su kružile na društvenim mrežama. Javnost je verovala da ima homoseksualnu aferu s direktorom jedne od vodećih radijskih stanica.

"Nemam potrebu da skrivam ništa," rekao je tada Makron.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs