TRAGEDIJA

BIO JE LEP KAO BOG, MLAD, TALENTOVAN I NA VRHUNCU SLAVE: Ovako je Pol Voker predvideo sopstvenu smrt!(FOTO)

Glumac je tragično stradao u jeku svoje poplarnosti, a fanovi su sigurni da su neki znaci nagoveštavali njegovu smrt!

Vip priča
19:25h Autor:
BIO JE LEP KAO BOG, MLAD, TALENTOVAN I NA VRHUNCU SLAVE: Ovako je Pol Voker predvideo sopstvenu smrt!(FOTO)
Foto: Profimedia

Glumac Pol Voker, zvezda filmske franšize "Brzi i žestoki", prerano je preminuo, kada je imao samo 40 godina. Izgubio je život u besmislenoj saobraćajnoj nesreći u novembru 2013.

Nesreća u koj je stradao glumac, na neki način je odražavala vratolomije koje prkose smrti i brze vožnje koje su proslavile filmove "Brzi i žestoki".

Voker se provozao sa svojim prijateljem Rodžerom Rodasom biznismenovim poršeom karera GT , a dok je prisustvovao dobrotvornoj akciji u Santa Klariti, u Kaliforniji, za žrtve tajfuna na Filipinima. Voker je bio na suvozačevom sedištu kada je Rodas izgubio kontrolu nad automobilom i udario u rasvetni stub pri brzini do 100 kilometara na sat, ubivši obojicu muškaraca.

Odeljenje šerifa okruga Los Anđeles presudilo je da je brzina bila uzrok nesreće.

KAD JE STRADAO U JEZIVOJ NESREĆI ONA JE IMALA SAMO 14 GODINA: Danas je prava lepotica i neverovatno liči na oca! (FOTO)

Pol Voker
Pol Voker foto: Profimedia

"Istražitelji su utvrdili da je uzrok fatalnog sudara vozila bila brzina koja nije bezbedna za uslove na putu", saopštilo je šerifovo odeljenje u martu 2014. Ograničenje brzine na delu prigradskog puta u blizini događaja bilo je samo 45 km/h.

U vreme svoje smrti, Pol Voker je radio na filmu "Besni 7" i bio je na pauzi za Dan zahvalnosti. Jezivi predznak njegove smrti javlja se u jednoj od scena iz filma koja je na čudan način procurila samo nekoliko dana pre jezivog sudara koji je odneo njegov život.

U sceni, glavne zvezde filma — Voker, Vin Dizel i Tajriz Gibson — su na sahrani drugog lika u filmu. U jednom trenutku, Gibson kaže Vokerovom liku: "Obećaj mi, Brajane, da nema više sahrana". Voker odgovara: "Još samo jedan", zaklinjajući se na osvetu protiv zlikovca u filmu ). Ali fanovi su tu rečenicu, "Samo još jedan", shvatili kao predosećaj glumčeve predstojeće smrti.

Pol Voker i Vin Dizel
Pol Voker i Vin Dizelfoto: Profimedia

Još jedno moguće predosećanje dogodilo se na dan Vokerove smrti. Navodno je zamolio svoju majku da napusti posao medicinske sestre i da se brine o njegovoj15-godišnjoj ćerki, jer mu je bilo jako teško da uskladi duga snimanja i odsustva od kuće sa roditeljstvom, kao i da pronađe pomoć koja mu je bila potrebna, jer je često je bio odsutan zbog posla .

Tužan odlazak plavookog anđela: Njegovu tragičnu sudbinu još ne mogu da prebole! (FOTO, VIDEO)

Pol Voker sa ćerkom
Pol Voker sa ćerkom foto: Printscreen Instagram/Paul Walker

Njegova majka, Šeril Voker, je dobila starateljstvo nad njegovom ćerkom, Meadou Rejn, nakon njegove smrti, a "Besni 7" je završen uz pomoć dva Vokerova brata. Objavljen je 2015. godine i zaradio je neverovatnih 1,7 milijardi dolara na međunarodnom nivou.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs