RASKALAŠAN ŽIVOT GLUMCA

MRAČNA PROŠLOST HOLIVUDSKOG ŠMEKERA: Završio iza rešetaka, bio osumnjičen za ubistvo,iz pakla droge se jedva izvukao!

Optužbe za ubistvo, burne ljubavne afre i seks skandali obeležili su njegov život

Vip priča
Autor:
MRAČNA PROŠLOST HOLIVUDSKOG ŠMEKERA: Završio iza rešetaka, bio osumnjičen za ubistvo,iz pakla droge se jedva izvukao!
Foto: Profimedia

Kolin Farel rođen je 31.5. 1976. godine u predgrađu Dablina. Javnosti je napoznatiji po ulogama loših momaka, a svaki film ukojem se pojavi preko noći postane veliki hit. Baš kao i na filmskom platnu i u privatnom životu prate ga brojni skandali i afere.

Detinjstvo i burno odrastanje

Kolin je najmlađi od 4 dece. Rođen je u porodici profesionalnog fudbalera Imona Farela, napadača irskog kluba Shamrock Rovers. Glumac ima brata, kojise zove baš kao i njegov otac Imon, kao i sestre Ketrin i Kaludiju.

Kolin je u detinjstvu želeo da bude fudbaler baš kao što je i njegov otac. Međutim, njegova porodica je imala malo drugačije planove za njega, pa ga upisuju u elitnu privatnu školu u kojoj su đaci uglavnom igrali ragbi.

Redvnoje išao na treninge, a onda je vrlo brzo shvatio da to nije sport za njega i okrenuo se hedonističkom načinu života.

Kada je napunio 15 godina, počeli su i prvi problemi. Često je bio akter tuča, više puta je hapšen zbog prebrze vožnje i krađa. Takođe, u tom periodu počeo je da koristi i drogu, a često je viđan na žurkama u društvu velikog broja devojaka.

Kako bi ga smirili, roditelji ga ispisuju iz elitne škole i upisuju u internat. Međutim, njihov plan da obuzdaju mladog Kolina su pali u vodu. Glumac je nastavio po svom, a na kraju je i izbačen iz Internata zog tuče sa upravnikom.

SLAVNI GLUMAC PRONAĐEN MRTAV U HOTELSKOJ SOBI, POTPUNO NAG:Šta se tačno dogodilo te kobne noći i dan danas je misterija!

Kolin Farel
foto: Profimedia

Nakon incidenta, Kolin je pokušao da napravi karijeru u svetu muzike i postaje član irskog pop benda Boyzone. Ni tu se nije pronašao, pa sa prijateljima odlazi na godinu dana u Australiju kako bi pokušao da se bavi glumom. U tom periodu počinje da uzima sve veću količinu droge, nakon čega upada u tešku depresiju i završava na lečenju koje je trajalo 6 meseci.

Po povratku u Dablin, Kolin se, po savetu brata, ponovno okušao u glumi. Kako se ispostavilo, ovo je bio najbolji potez koji je mogao da napravi. Godine 1996. Kolin je debitovao na filmskom platnu u drami "Nestanak Finbara". Godinu dana kasnije nastupio je u kratkometražnom filmu „Sirova nafta“, a 1998. dobio je malu ulogu u seriji „Ballikisangel“, koja je govorila o životu sveštenika.

Uskoro je počeo da igra i u pozorištu i upravo tu je upoznao Kevina Spejsija. Nakon tog dana njegova karijera ide samo uzalznom putanjom.

Buran ljubavni život

Javnost godinama intrigira njegov ljubavni život. Poznat je kao veliki zavodik, ali i čovek koji ne može da se skrasi pored samo jedne žene. Prvi put je sudbonosno "DA" izgovorio koleginici Ameliji Vorner, ali taj brak se raspao samo par meseci kasnije.

Nakon razvoda nastavio je da živi burno i menja žena. 2002. u javnost je dospeo seks snimak koji mu je umalo uništio karijeru. Glavni akteri snimka su on i Plejbojeva zečica Nikol Narain.

OVAKVU STRAST SAMO JE SMRT MOGLA DA RASTAVI: Kad je on umro, za nju je umrlo sve!

Kolin Farel
foto: Profimedia

Sledeći put je došao u žižu interesovanja nakon intervjua koji je dala njegova bivša partnerka Anđelika Đeromi tvrdeći da nije uživala u intimnim odnosima sa glumce, te da se pita zašto ga nazivaju dobrim ljubavnikom kad je on daleko od toga.

Zanimljive činjenice o Kolinu Farelu koje sigurno niste znali:

  • 2003. je ga je magazin "People" svrstao u 50 najlepših muškaraca na svetu.
  • Od 12. godine prati od hronične insomije.
  • Na prstu leve ruke ima istetoviran nadimak bivše devojke Amelije .
  • Dok je živeo u Sidneju greškom je osumljičen i uhapšen za pokušaj ubistva.
  • Ima dva sina, Džejmsa i Henrija koje je dobio iz dve različite veze.

SUDBINA JE UMEŠALA PRSTE: Pre nego što se oženio Grejs Keli, princ Renije je maštao o ovoj glumici! (FOTO)

Kolin Farel
foto: Profimedia

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs