ROĐENA POD SREĆNOM ZVEZDOM

BOGATIJA OD KRALJICE ELIZABETE, ZBOG LJUBAVI SE ODREKLA SVEGA: Život ove plavuše već godinama intrigira! (FOTO)

Životna priča kao iz bajke...

Vip priča
Autor:
BOGATIJA OD KRALJICE ELIZABETE, ZBOG LJUBAVI SE ODREKLA SVEGA: Život ove plavuše već godinama intrigira! (FOTO)
Foto: Profimedia

Meri Šantal Miler bila je jedna od glavnih zvezda nedavno održanog crkvenog venčanja princa Filiposa i Nine u Atini, a evo ko je zapravo plavuša koja već godinama intrigira javnost.

Ćerka je američkog magnata Roberta Milera. Odrastala je u porodičnim kućama u Hong Kongu, Parizu, Londonu, Njujorku, Gštadu i Jorkširu. Putovala je svetom od malih nogu i pohađala najbolje privatne škole. Zbog života na visokoj nozi dobila je i nadimak - Njujorška princeza.

meri šantal miler
foto: profimedia

U Americi je 1993. godine upoznala i svog sadašnjeg supruga princa Pavlosa, sina poslednjeg grčkog kralja Konstantina II i kraljice Ane Marie. Prema tvrdnjama njihovih bliskih izvora dogodila im se ljubav na prvi pogled, a Pavlos ju je zaprosio dve godine kasnije u jednom švajacarskom skijalištu na Božić.

Zbog njega se odrekla svoje rimokatoličke vere i postala članice pravoslavne crkve kako bi mogli da se venčaju u katedrali svete Sofije u Londonu. Kako je sama priznala potpuno je promenila život koji je do tada poznavala zbog supruga, ali nikad se nije pokajala.

"Novi život je bio smireniji od onog na koji sam navikla, ali zbog ljubavi bih učinila sve", rekla je jednom prilikom.

Meri Šantal danas nosi titulu jedne od najbogatijih žena Velike Britanije, a s imovinom koja se procenjuje na 2 milijarde dolara, nalazi se na 12. mestu te liste i to je čini bogatijom čak i od same kraljice Elizabete.

Ona i princ Pavlos dobili su petero dece.

Meri Šantal Miler
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs