PREVAZIŠLA SEBE

MADONA PONOVO ŠOKIRA SVET: Da li je ovo najbizarniji potez kraljice popa do sad! (FOTO)

Ako neko ume da privuče pažnju onda je to ona

Star look
14:53h Autor:
MADONA PONOVO ŠOKIRA SVET: Da li je ovo najbizarniji potez kraljice popa do sad! (FOTO)
Foto: Profimedia

Madona je u poslednje vreme u centru pažnje zbog fotografija koje postavlja na društvene mreže, ali i sve bizarnijeg ponašanja. Nedavno je gostujuću u emisiji pokazala svoju zadnjicu, a onda je nastavila da šokira fotografijama na kojima zbog upotrebe fotošopa nije ni nalik sebi.

Madona
foto: Profimedia

Taman kada smo pomislili da smo sve videli, ona je ponovo iznenadila.

Zbog fotografija za magazin "V" fanovi joj poručuju da se sabere i da je njeno ponašanje sve bizarnije. Naime, ona je pozirala kao Merlin Monro, a na jednoj fotografiji je čak i rekreirala scenu smrti najpopularnije plavuše na svetu, piše TMZ.

Madona na jednoj fotografiji leži na krevetu, licem okrenutim prema zidu, a na noćnom ormariću vide se bočice s tabletama. Ova fotografija je očekivano privukla najviše pažnje, a mnogi su se zgrozili nad temom spomenute fotografije.

Osim ove neočekivane fotografije koja je brzinom svetlosti obišla svet, jasno je da su ostale fotografije previše uređene, pa su i one postale tema rasprave.

"Da ne znam da je u pitanju Madona, nikad je ne bih prepoznala. Ženo saberi se. Čemu ovoliko fotošopa?", "Ovo je morbidno", "Razumem da želi da privuče pažnju, ali ovo je previše", samo su neki od komentara njenih fanova.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

madona