saznajte više

EMOTIVNA ISPOVEST ANĐELINE DŽOLI: Saradnja sa ovim čovekom uticala je na njen odnos sa Bred Pitom! (FOTO)

Holivudska glumica Anđelina Džoli prvi put je progovorila kako je bila žrtva Harvija Vajnstina, američkog producenta osuđenog za silovanje, i otkrila da je to uticalo na njen odnos sa bivšim suprugom Bredom Pitom

Vip priča
Autor:
EMOTIVNA ISPOVEST ANĐELINE DŽOLI: Saradnja sa ovim čovekom uticala je na njen odnos sa Bred Pitom! (FOTO)
Anđelina Džoli, Foto: Profimedia

Holivudska glumica Anđelina Džoli (46) otkrila je u velikoj ispovesti britanskom Guardianu da je mogla da bude žrtva Harvija Vajnstina, američkog producenta osuđenog na 23 godine zatvorske kazne zbog silovanja i seksualnog uznemiravanja žena. Iznoseći potresnu priču, dobitnica Oskara rekla je da je ponosna na sebe što je na Vajnstinov napad reagovala hladne glave i odsečno, ali da je kasnije bila razočarana u supruga Breda Pita koji je, iako je znao za njenu traumu, sarađivao sa uticajnim producentom. Ispričala je da se pokušaj zavođenja desio 1997, kada je imala 21 godinu, u vreme dok je za Vajnstinovu producentsku kompaniju Miramax snimala film “Playing by Heart”.

MRAČNE TAJNE ROBERTA DE NIRA: Obožava kokain, koristi žene, otac mu je bio homoseksualac! (FOTO)

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

- Njegov postupak nije me iznenadio. Govorkalo se tada kakvim metodama se služi. Bila sam mlada kada sam sarađivala s njim - polako je odmotavala priču Anđelina i nastavila:

- Znate, rano sam počela da radim da bih pomogla majci oko plaćanja računa i danas smatram da je ona učinila najviše za mene po pitanju toga kako se osećam i koja prava imam. Tada nisam bila svesna načina na koji zaslužujem da me tretiraju kao ljudsko biće i devojku. Nisam mislila da sam rođena s nekim pravima i zaštitama, već sam smatrala da su to stvari koje se zasluže s vremenom ili se za njih boriš.

Anđelina Džoli, Bred Pit
foto: Reuters / Kevork Djansezian

Na konkretno pitanje novinara šta se tačno desilo, Džolijeva je odgovorila da je susret sa Vajnstinom bio prvi i poslednji put kada se osetila dovoljno ugroženom da bi reagovala.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs