Priveden u policiju

NAŠ POZNATI NOVINAR OPTUŽEN ZA NASILJE U PORODICI: Tukao i vređao bivšu suprugu, pa pokušao da izgladi stvar?

Policiji je navodno ispričala da su se sporazumno razveli pre godinu i po dana i da je razlog bio njegova preljuba

Celebrities
Autor:
NAŠ POZNATI NOVINAR OPTUŽEN ZA NASILJE U PORODICI: Tukao i vređao bivšu suprugu, pa pokušao da izgladi stvar?
Foto: Instagram / printscreen

Poznatog sportskog novinara Milana Boškovića (46) danas je prijavila supruga Jelena (38) zbog nasilja u porodici, nakon čega je donesena odluka zadržavanje u policiji u trajanju od 48 sati.

Naime, kako prenosi "Blic", Jelena je nakon nemilog događaja odvela dete u školu i nakon toga se obratila nadležnim organima i prijavila Boškovića.

Policiji je navodno ispričala da su se sporazumno razveli pre godinu i po dana i da je razlog bio njegova preljuba. Istakla je da nije bio prvi put da je nasilan, ali ga nikad pre nije prijavljivala. Živela je u Barajevu kod majke, a pre dve nedelje se vratila na Novi Beograd u stan kako bi detetu bilo lakše da ide u školu. Navela je takođe da je jutros oko 9 časova, kad je spremala doručak sinu, videla da je Milan nervozan. Policiji je navodno ispričala da joj je rekao da mu je uništila život i vezu koju je imao tokom braka.

Kad je počeo da je vređa da je "prljava seljančura iz Barajeva" Bošković joj je prema njenim tvrdnjama prišao, a ona, zato što je znala da će da je povredi, prošla je prstima kroz njegovu kosu koju je presadio.

Jelena je ispričala policiji da je nakon toga uzeo cipelu i gađao je u glavu, a posle toga je otišla do kupatila. Zatim, kako je rekla, došao je za njom, gurnuo je u kadu, a ona je, kako je ispričala, udarila leđima o česmu. Zatim joj je lupio nekoliko šamara, tvrdi ona.

Kada je krenula u spavaću sobu, tvrdi da ju je Milan gurnuo na krevet i legao preko nje. Prema njenim rečima u tom trenutku je naišlo dete koje ih je razdvajalo i vikalo:

- Skloni se od mame! Nemojte više da se bijete!

Nakon toga, Jelena je, kako tvrdi, uzela dete i krenula sa njim u školu, a Milan je pokušavao da smiri situaciju. Hteo je da ih vozi do škole, a ona je to, kako ističe, prihvatila, zato što je sin to tražio. Kad je ostavila dete u školi krenula je peške drugim putem, a on je pokušavao da se pomire.

Nakon toga došla je u policiju i sve prijavila, prenosi "Blic".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs