SVI NEUTEŠNI

SVAKA NJEGOVA PESMA SE PONOVO RAĐA SA DECOM KOJA SE RODE! ZATO JE BESMRTAN: Poznati skrhani bolom zbog smrti Minje!

Brojne poznate ličnosti su uputile poslednji pozdrav čuvenom Minji Suboti koji je u 82. godini izgubio bitku sa teškom bolešću.

Celebrities
14:13h Autor:
SVAKA NJEGOVA PESMA SE PONOVO RAĐA SA DECOM KOJA SE RODE! ZATO JE BESMRTAN: Poznati skrhani bolom zbog smrti Minje!
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Smrt legendarnog telezijskog voditelja i kompozitora Minje Subote pogodila je Srbiju i region, a od njega se danas opraštaju na društvenim mrežama kako publika, tako i javne ličnosti.

Pevačica Ana Bekuta uputila je poslednji pozdrav Minji Suboti, objavivši njegovu fotografiju.

- Onaj ko ti ulepša detinjstvo, ulepša ti ceo život. On je nama, našoj deci i unucima i generacijama koje tek dolaze ostavio samo čistu radost i svaka njegova kompozicija se ponovo rađa sa svakim detetom koje dođe na ovaj svet. Zato će ostati besmrtan. Počivao u miru - napisala je Bekuta.

Glumica Jelena Gavrilović takođe skrhana bolom oprostila se od Minje na Instagramu objaviši više njegovih fotografija, kao i zajedničkih.

- Danas mi je potpuno slomljeno srce! ZBOGOM DRAGI MINJA i hvala ti za detinjstvo.

Voditeljka Marijana Mićić nije mogla da sakrije tugu.

- Ni jedan "Muzički tobogan" nisam propustila da odgledam, nikada. Učestvovala sam u istom mnogo puta sa mojom, tada jos uvek, Braća Ribar školom. Minja -moje detinjstvo. Putuj i hvala za sve - napisala je skrhana Marijana.

Tužan je i voditelj Ognjen Amidžić.

- Sa Minjom Subotom odlazi veliki deo detinjstva i odrastanja. Sjajno je bilo učiti od njega. Bio je veliki šmeker, uvek i do kraja. Hvala i večna slava - napisao je Ognjen na Tviteru.

Voditelj Voja Nedeljković oprostio se od kolege takođe na Tviteru.

Džez pevačica Lena Kovačević objavila je zajedničku fotografiju sa Minjom.

- Dragi Minja, UKRAS SVETA! Vaš rad i ljubav prema deci nastavljaju da koračaju za Vas!!!!!Putem Svetlosti, napisala je u opisu.

Isto je učinio i Nikola Rokvić.

-Hvala Vam na svemu! Sećam se kad sam bio dete, uvek kada sam Vas sretao, odisali ste lepim manirima i Gospodstvom! Večna Vam slava!

Leontina vukomanović objavila je fotografiju sa Minjom na kojima pevaju.

Svojim velikim radom se zalagao da stvari za decu budu kontrolisane. Ne znam kako ćemo nastaviti ono što je on uradio. On je obeležio naše detinjstvo. Kada sam se poslednji put čula sa njim on je toliko želeo da se što pre vrati na posao. Toliko je želeo da peva. Juče je baš preneo sinu da nam kaže da očekujemo da on dođe i evo, jutros ovakva vest - kaže kroz suze Leontina, koja je naglasila svi treba da se ugledamo na Minju i njegov život i u tom maniru da nastavimo dalje, rekla je Leontina za Kurir.

Ivana Peters je takođe iskazala svoju bol.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs