aleksandar banjac

UPOZNALA SAM GA KADA JE IMAO 16 GODINA, ŽIVEO JE U DOMU: Pevačica otkrila nepoznat detalj iz života preminulog muzičara!

Čuveni muzičar koji je preminio iznenada i od koga se opraštaju javne ličnosti, za sobom je ostavio ženu i dvoje dece, a pevačica je otkrila i jedan nepoznat detalj iz njegovog života

Vip priča
14:26h Autor:
UPOZNALA SAM GA KADA JE IMAO 16 GODINA, ŽIVEO JE U DOMU: Pevačica otkrila nepoznat detalj iz života preminulog muzičara!
Foto: PrintscreenJutjub/Aleksandar Banjac

Iznenadna smrt poznatog klavijaturiste, kompozitora i aranžera Aleksandra Banjca u 45. godini šokirala je muzičku i javnu scenu.

Kako pišu Novosti, otišao je u studio da svira i iznenada je preminuo, a pronašli su ga na podu u studiju, niko nije bio sa njim.

Talentovani Banjac sarađivao je sa mnogim domaćim zvezdama i ostavio značajan uspeh u muzičkom svetu.

Banjac je rođen 22. decembra 1976. godine u Ćupriji.Veliki talenat i interesovanje za klavijature pokazao je u osnovnoj školi, a srednju muzičku školu "Isidor Bajić" završio je u Novom Sadu. Nakon toga, upisao je Akademiju umetnosti, muzički odsek Kompozicije u klasi Milana Mihajlovića i Slavka Šuklara.

Međutim, mnogi nisu upoznati sa time da je u mladosti živeo u srednjoškolskom domu "Brankovo kolo". Taj nepoznati detalj sada je podelila pevačica Tijana Bogićević, koja je njegova dugogodišnja prijateljica i saradnica.

"Bakija sam upoznala kada sam imala 10 godina. Sticajem nekih (davno zaboravljenih) okolnosti, mene su doveli da otpevam pesmu "Let the sunshine" iz mjuzikla "Kosa" na priredbi u domu. Baki je tada imao 16 godina i živeo je u domu. Verovatno im je bio dežurni muzičar na svim priredbama, kao što to obično biva. Tog dana je bio zadužen da prati neku klinku koja se drznula da peva tako zahtevnu pesmu - napisala je Tijana na Instagramu.

Inače, Aleksandar Banjac bio je u srećnom braku sa suprugom Jelenom, koja mu je rodila ćerku Anu i sina Dušana, kojima je bio veoma privržen.

Svaki slobodan trenutak provodio je sa porodicom, a zajedničke momente često je delio sa svojim pratiocima.

Sudeći po fotografijama, u pauzama između nastupa i poslovnih putovanja, Aleksandar je sa porodicom često putovao i trudio se da im posveti svoje slobodno vreme.

I Tijana Bogićević je u oproštajnoj poruci opisala koliko je Aleksandar bio vezan za svoju ženu i decu.

"Porodica mu je bila sve. Jelena kao večita muza i inspiracija, Ana - koja se rodila otprilike kada smo počeli da sviramo zajedno, to je bila fešta, i Dule koji je na najbolji način kompletirao Banjce. Toliko je bio ponosan na svoju porodicu" napisala je Tijana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs