MILICA MAJSTOROVIC

BILA JE ZVEZDA OPERACIJE TRIJUMF, A ONDA JE NESTALA: Pričalo se da je pokušala samoubistvo, danas je udata žena! (FOTO)


Skrenula je pažnju na sebe učešćem u nekadašnjem šou programu, a iako nije došla do finala, bila je i te kako prisutna na sceni. Predviđali su joj veliku karijeru, ali je u jednom trenutku odlučila da se povuče

Celebrities
Autor:
BILA JE ZVEZDA OPERACIJE TRIJUMF, A ONDA JE NESTALA: Pričalo se da je pokušala samoubistvo, danas je udata žena! (FOTO)
Foto: PrintscreenJutjub/does it need saying?

Pevačica i glumica Milica Majstorović proslavila se 2008. godine, kada je imala samo 19 godina, učešćem u šou programu "Operacija trijumf". Međutim, nakon toga povukla se sa muzičke scene i posvetila studijama glume na Akademiji umetnosti gde je diplomirala.

Njen privatni život obeležili su brojni usponi i padovi.

Kako se svojevremeno pisalo, navodno je pokušala samoubistvo predoziranjem lekovima, što je ona javno negirala. Navela je da je samo previše popila, te da su je roditelji našli na podu u kupatilu i odvezli u bolnicu.

Mediji su tada prenosili i njenu oproštajnu poruku sa društvenih mreža koja glasi:

" Odoh, a gde? Ne znam ni ja. Samo ću hodati, a put će se sam stvoriti. Laku noć svirači, laku noć svima, do nekog drugog viđenja", napisala je tada.

Pisalo se i da joj je kosa opadala zbog prevelikog stresa koji svakodnevno podnosi.

Međutim, uspela je da ostvari svoj san i počne profesionalno da se bavi glumom. Pre nekoliko godina igrala je u serijama “Žene sa Dedinja” i “Folk”, a najveću pažnju privukla je ulogom u seriji "Nemanjići - rađanje kraljevine“ gde je tumačila lik Jefimije, ćerke Stefana Nemanje.

"Na završnoj godini akademije se pročulo da će se raditi kasting. Kao i sve kolege, poslala sam CV i onda smo prolazili krugove kastinga. Dosta dugo je trajao odabir glumaca. Tek dva meseca po kastingu sam dobila poziv i rekli su mi da postajem deo serije", ispričala je ona prošle godine za "Blic".

Iako se posvetila glumi, kako je svojevremeno istakla, muzika je i dalje njena velika ljubav.

Ljubavni život Milice Majstorović takođe je intrigirao javnost.

Pričalo se da je bila u vezi sa Đorđem Miljenovićem, poznatijim kao Skaj Vikler, a pisalo se i o njenoj kratkoj vezi sa sportistom Ivanom Lenđerom, kao i da su se obe romanse završile neslavno.

Milica se početkom 2019. udala za sadašnjeg izabranika Đorđa Lazovića, a venčanje su organizovali samo nekoliko nedelja nakon što ju je zaprosio.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs