Divna priča

KAŽU DA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA SVETA: Ima 47 godina, ne koristi botoks, udala se u tajnosti, vezu krila 3 godine

Divna Penelope Kruz je slavna i bogata, a opet divna i prirodna

Celebrities
Autor:
KAŽU DA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH ŽENA SVETA: Ima 47 godina, ne koristi botoks, udala se u tajnosti, vezu krila 3 godine
Foto: Profimedia

Glumica Penelope Kruz još od devedesetih važi za jednu od najlepših žena sveta, a njena lepota s godinama uopšte ne bledi.

Slavna glumica koja ove nedelje slavi 47. rođendan glumačku karijeru započela je kao tinejdžerka. U svom prvom filmu "Jamon Jamon" (1992) imala je samo 17 godina, a zanimljivo je da je u njemu glumila s Havijerom Bardemom (52), za kojeg se 18 godina kasnije udala.

Uloge u filmskim hitovima poput "Nebo boje vanile", "Voleći Pabla", "Mandolina kapetana Korelija" i "Beli prah" Penelope su vinule među zvezde, a 2008. godine osvojila je i Oskara za najbolju sporednu glumicu za ulogu u filmu "Viki Kristina Barselona".

Na snimanju "Neba boje vanile" dogodila joj se i romansa s kolegom sličnog prezimena, Tomom Kruzom, s kojim je bila u vezi od 2001. do 2004. godine. U vreme snimanja filma Tom je bio u braku, no Penelopa je insistirala na tome da se među njima nije ništa dogodilo dok se nije razveo od Nikol Kidman.

Penelope Kruz
foto: Profimedia

Vezu s Bardemom potvrdila je tek na crvenom tepihu dodele nagrada Goja 2010., iste godine kada su se i venčali, a par je do tada u vezi bio već tri godine.

Ponovno su se spojili na setu filma za koji je Penelopa dobila Oskara, a sudbonosno da rekli su na intimnoj ceremoniji u vili svojih prijatelja na Bahamima. U braku su dobili i dvoje dece, sina Lea koji je rođen 2011. i ćerku Lunu koja je rođena 2013. godine.

1 / 7 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs