DAMIR JE KRIO LJUBAVNI ŽIVOT KAO ZMIJA NOGE, PA SE NAŠAO U CENTRU SKANDALA: A onda je OVAKO zaveo najlepšu ministarku

O privatnom, posebno ljubavnom životu, Damira Handanovića se vrlo malo znalo, uspešni kompozitor ga je godinama vešto krio od očiju javnosti, sve dok se nije zaljubio u ministarku.

Ljubav
12:30h Autor:
DAMIR JE KRIO LJUBAVNI ŽIVOT KAO ZMIJA NOGE, PA SE NAŠAO U CENTRU SKANDALA: A onda je OVAKO zaveo najlepšu ministarku
Životna priča Damira Handanovića, Foto: ATA Images

Damir Handanović, jedan od naših nauspešnijih kompozitora koji je mnogim pevačima napravio velike hitove, svoj ljubavni živto uspešno krije već godinama! Do sada nije bio u centru nijedne ljubavne afere, niti se znalo sa kim je u emotivnom odnosu, a sa medijima je razgovarao isključivo o poslu i karijeri.

Rođen je 14. decembra 1987. godine u Beogradu, gde je i završio srednju elektrotehničku školu „Rade Končar“. Kao četrnaestogodišnjak počeo je raditi na radio stanicama i svoj glas je pozajmio u preko 600 reklama. Talenat za muziku nasledio je od oca koji je poznati folk pevač Paško Handanović.

Godine 2008. kao kompozitor i aranžer pravi pesmu za Nikolu Rokvića Koliko sam usana poljubio koja postaje slušana. Tada počinju da se ređaju hitovi kao što su Padni u moj zagrljaj (Bane Mojićević), Curice (Nikola Rokvić), Dvadesete gazim (Milena Ćeranić). Zatim sledi saradnja sa Dado Polumenta kojem pravi hit Nije od karmina. Ogroman uspeh pravi 2012. sa pevačicom Majom Berović i postaje jedan od najtraženijih srpskih autora pop-folk muzike.

Naime, iako ima samo 35 godina, uradio je već preko 460 autorskih dela, a sarađivao je sa mnogim imenima sa naše javne scene kao što su: Svetlana Ceca Ražnatović, Haris Džinović, Lepa Brena, Saša Matić i mnogi drugi. Obožavao je da stvara sa Marinom Tucaković, koju se smatrao svojom drugom majkom. A upravo kada je legendarna Marina umrla, u medijima se pojavila informacija da je kopmozitoru Laća Radulović zabranio da priđe njenom kovčegu na sahrani.

- Zaista ne znam zašto pominju moje ime, to je laž. Nosio sam kovčeg zajedno sa Željkom Joksimović, Oliverom Mandićem i Žikom iz Zane. Išao sam odmah iza Fute. Mnogo mi je teško, osećam se kao da sam majku izgubio. Da li se na sahrani nešto desilo, ja ne znam, ali mene ni jedan Laća niti bilo ko drugi ne bi mogao da zaustavi da priđem Marininom grobu. Tako da, stvarno ne znam zašto se moje ime uopšte pominje u nekim lažnim pričama - oštro je tada demantovao.

U međuvremenu, aktivirao se i u politict, te je postao direktor CEBEF, ustanove kulture Grada Beograda koja organizuje manifestacije od značaja za grad.

A onda u javnosti odjeknula neočekivana vest da je Handanović započeo vezu sa ministarkom udarstva i energetike Dubravkom Đedović.

- Ne pravimo ni ona ni ja vest od toga, to je intimna stvar. Jeste lepa vest, ali nemam potrebu da delim privatan život sa milionima ljudi. Smatram da je to intima dvoje ljudi. Izašle su slike u "Hello" magazinu i to je dovoljno od nas, a potom se i Dubravka osvrnula na proče o njihovoj romansi:

– Naravno da verujem u ljubav. Bez ljubavi nema života! Damir me je osvojio svojom kreativnošću i duhovitošću. Znate, uz sve napore, ljubav još niko na svijetu nije objasnio, ma koliko se trudili. Slažem se sa velikim Mešom Selimovićem da je ljubav valjda jedina stvar na svijetu koju ne treba objašnjavati, niti joj tražiti razlog.

Upoznali su se sasvim slučajno, zahvaljujući tenisu, na sportskoj manifestaciji Serbian open. Poslije samo nekoliko dana poznanstva, kako prenosi “Hello”, Damir Handanović joj je rekao da će jednog dana živjeti zajedno, čemu se ona tada smijala. No, ispostavilo se da je bio u pravu.

Par se tokom vikenda venčao na intimnoj ceremoniji u jednom restoranu na Avali, a goste je uveseljavao Saša Matić.

Među zvanicama na venčanju su bili: Ceca Ražnatović koja je pozirala sa pevačicom Sonjom Kocić, pevač Oliver Mandić, pevačica Katarina Grujić sa suprugom, fudbalerom Markom Gobeljićem, roditelji tenisera Novaka Đokovića, Dijana i Srđan, političar Ivica Dačić, sa sinom Lukom i budućom snajkom Milicom Jokić i mnogi drugi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs