OVAKO JE CECA BOJKOVIĆ IZGLEDALA 1967. U 20-OJ: Bila je nestvarno lepa, a zbog JEDNOSTAVNE RUTINE uvek izgleda MLADOLIKO

Ceca Bojković godinama izgleda fenomenlano, damski stil je sinonim za njeno ime, a energija koja je krasi je očaravajuća!

Celebrities
11:37h Autor:
OVAKO JE CECA BOJKOVIĆ IZGLEDALA 1967. U 20-OJ: Bila je nestvarno lepa, a zbog JEDNOSTAVNE RUTINE uvek izgleda MLADOLIKO
Kako Ceca Bojković izgleda tako dobro godinama?, Foto: Dragana Udovičić

Svetlana Ceca Bojković, doajen srpskog glumišta, u svojoj bogatoj karijeri odigrala je mnogo kultnih uloga, a i danas važi za veliku damu koja ne stari zbgo neverovatne energije! Naime, ima 75 godina, a toliko snima i radi, kao da je napočetku. Gluma joj je strast, a lepota zaštitni znak!

Ni njena životna priča nije ništa manje filmska. U glumače vode je uplovila sa svega 16 godina, a iza sebe ima tri braka i ćerku, takođe glumicu, Katarinu Kaju Žutić. Odigrala je višeod 115 uloga na filmu i televiziji tokom duge karijere, a 2005. godine je dobila i počasnu nagradu Dobričin prsten.

Slika iz 1967. godine, gde Ceca pozira sa svojim kolegama sa klase, pokazuje koliko je bila nestvarno lepa, po mišlenju mnogih korisnika!

A dobar izgled godinama održava na jednostavan način.

- Koristim dobre kreme i ponekad odem u jedan salon na tretman laserom i masažu. Ne bih podnela iglice i ne želim nikakve korekcije. Jednom me drugarica na prevaru odvela na botoks čela, ima tome 20 godina. Ja inače jako boram čelo, a vidim da se ništa ne dešava. Presekla sam se. Srećom, to iščezne posle nekoliko meseci. Gledam baš Nikol Kidman, žena se ubi od unutrašnjeg doživljaja, a lice kao mumija - kaže Ceca za naš magazin.

Već 12 godina je udata za diplomatu Slavka Kruljevića, a kod njega je Cecu privukla posebna stvar.

1 / 7 Foto: ATA Images

- Kad su godine prošle, shvatila sam da sam ostala željna običnog života. I to se potrefilo baš kad sam upoznala Slavka, koji nije iz glumačkog sveta. Bilo mi je drago što me nije pratio kao glumicu, čovek je živeo po inostranstvu. Upoznao je suštinsku mene, a ne mene glumicu. To mi je jako odgovaralo. Kad je dobio položaj u Finskoj, iskoristila sam to vreme da napravim pauzu i ne radim ništa. Svi su se čudili. A ja sam se načitala dobrih knjiga i pošteno se odmorila. Drugo, nisam očekivala da ću nakon povratka iz Finske ponovo biti angažovana.

Smatra da se u današnje vreme čovek suočava sa brojnim preprekama, a vrige umbogome utiču na opšte neraspoloženje.

- Nema ničeg boljeg nego što je bilo pre. Postoje opšte loše raspoloženje, duboke podele, nervoza, prostakluk koji caruje... Ali dobro, opet sam zadovoljna što imam ovaj posao, koji mi omogućava da imam svoj mikrokosmos. S takvim ljudima se i družim - zaključila je za "Stil".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs