ALI MEKGROU

ZAVELA NAJLEPŠE MUŠKARCE, O JEDNOJ AFERI JE BRUJAO CEO HOLIVUD: Ovako je živela Ali Mekgrou! (FOTO)

Ali Mekgrou vodila je zanimljiv ljubavni život zbog kojeg je bila česta tema tabloida, a nakon dva braka pre 40 godina više se nije udavala.

Vip priča
Autor:
ZAVELA NAJLEPŠE MUŠKARCE, O JEDNOJ AFERI JE BRUJAO CEO HOLIVUD: Ovako je živela Ali Mekgrou! (FOTO)
Ali Mekgrou, Foto: Profimedia

Američka glumica Ali Mekgrou (82) u centar pažnje je došla početkom 70-godina zahvaljujući filmu "Ljubavna priča", a za ulogu Dženi Kavileri u tom filmu dobila je nominaciju za Oskara te je osvojila Zlatni globus.

Pre nego što se okušala pred filmskim kamerama, Ali je radila u modnim časopisima Vogue i Harper's Bazaar te je neko vreme bila manekenka, ali i fotografkinja. Glumačku karijeru započela je u televizijskim reklamama, a na kraju je završila u Holivudu i glumila s popularnim imenima poput Stiva Mekvina.

SUDBINA GORA OD SMRTI: Bila je nestvarno lepa, a umrla je od tuge - muž joj se ubio, a sin stradao na jeziv način!(FOTO)

Ali Mekgrou
foto: Profimedia

Zvezdu na holivudskoj Stazi slavnih dobila je ove godine, gotovo 50 godina otkako je premijerno prikazan film "Ljubavna priča", a dugo joj je trebalo i da se oproba na pozorišnim daskama. U Brodveju se pojavila 2006. kada je debitovala u jednoj drami.

Tokom karijere brojni su je svetski časopisi svrstavali među najlepše žene na svetu, a brojni se slažu da još danas odiše istinskom lepotom.

TRAGEDIJA JE PRATILA: Otac je zlostavljao, muškarci uzdisali za njom, ona birala nasilnike - skončala misteriozno!(FOTO)

Ali Mekgrou
foto: Profimedia

Na samim počecima karijere izazvala je veliku pažnju medija kada je priznala da je abortirala u svojim ranim 20-im godinama, dok je to još bilo ilegalno u SAD-u. Nakon fakulteta Ali se udala za bankara Robina Hoena nakon pet godina veze, ali rastali su se nakon godinu i po dana braka. U oktobru 1969. godine pred oltar je stala s producentom Robertom Evansom, s kojim je dobila sina Džoša.

LEPOTOM OČARALA SVET, A IZA OSMEHA JE KRILA VELIKU TUGU: Dok su joj se svi divili, ona je prolazila kroz pravi pakao!

Stiv Mekvin, Ali Mekgrou
foto: Profimedia

Par se rastao 1972. godine, kada se Ali našla usred preljubničkog skandala s kolegom Stivom Mekvinom. Venčali su se 1973. godine, ali ljubav je potrajala četiri godine. Nakon njega se više nikada nije udavala, ali se zabavljala s Vorenom Bitijem, Rikom Dankom, Bilom Hadsonom, Ronaldom Mejerom i brojnim drugim poznatim muškarcima.

UMESTO BOGATSTVA NASLEDILA PROKLETSTVO: Rano izgubila majku i muža, tron pripao bratu! Nesreća je pratila u stopu!

Ali Mekgrou
foto: Profimedia

U svojoj autobiografiji otvoreno je ispričala sve o svom životu, pa tako i o borbi s alkoholom i zavisnosti o seksu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs