NOVI DOKUMENTARAC OTKRIVA

ŠOKANTNO OTKRIĆE POZNATE PEVAČICE: Diler me je silovao kad sam se predozirala! (FOTO)

U novoj dokumentarnoj seriji o problematičnoj prošlosti i životu Demi Lovato, mlada je pevačica otkrila kako ju je jedan muškarac silovao još u vreme dok je radila za Dizni kanal, a godinama nakon, isto je učinio i njen diler.

Vip priča
Autor:
ŠOKANTNO OTKRIĆE POZNATE PEVAČICE: Diler me je silovao kad sam se predozirala! (FOTO)
Demi Lovato, Foto: Profimedia

U novoj dokumentarnoj seriji "Demi Lovato: Dancing with the Devil", poznata američka pevačica otvara srce i otkriva sve o svojim mračnim danima.

Demi, koja je već u ranoj tinejdžerskoj dobi krenula da eksperimentiše sa drogama, kaže kako su je bulimija i preterana kontrola njenog menadžerskog tima dovela do velikog kraha 2018. godine, kada se predozirala i, nakon što joj je život spašen, završila u klinici za odvikavanje.

Kobna noć puna užasa

U stravičnom priznanju Demi je otkrila kako ju je u noći kad se predozirala, silovao njen diler te ju "ostavio da umre" i pobegao".Na žalost, to nije bilo prvo iskustvo seksualnog zlostavljanja koje je u svom mladom životu pevačica doživela.

GODINAMA JE SKRIVALA ISTINU OD JAVNOSTI: Niko ni ne sluti kakva se tuga krije iza osmeha Eve Longorije! (FOTO)

Traumatična noć s dilerom prisetila ju je na događaj koji se odvio kad je imala samo 15 godina te radila za kanal Dizni.

"Bila sam silovana kad sam izgubila nevinost", otkrila je.

U to vreme, Demi je bila dio Diznijeve ekipe koja se zavetovala da će sa seksualnim odnosima čekati do braka te je nosila "prsten čistoće". Takav su prsten tada nosile i Selena Gomez, Majli Sajrus kao i braća Džonas.

S osobom koja ju je silovala flertovala je i ljubila se, a zatim je rekla da ne želi da ide"dalje".

"Rekla sam - hej, ovo neće ići dalje od ovoga, ja sam devica i ne želim izgubiti nevinost na ovaj način. Ali toj osobi to ništa nije značilo, uradila je šta je htela. Sama sam sebi rekla da sam ja kriva jer sam otišla u sobu s njim i ljubila se", ispričala je traumatizovana Lovato.

Otkrila je i da je rekla nekome šta se dogodilo, ali osoba koja ju je silovala nikad nije odgovarala za svoje postupke. "Nisu ga izbacili sa snimanja filma" izjavila je i dala naslutiti da je reč o nekome iz ekipe filma "Camp Rock 2" ili serije "Sonny With a Chance", koje je u to vreme snimala.

Nakon tog događaja ušla je u opasan vrtlog bulimije i samoranjavanja jer, kako kaže, "hrišćanka u njoj teško uspela da shvati da se radi o silovanju i da nije ništa pogrešila".

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs