S 12 JE POČELA DA SE ALKOHOLIŠE I DROGIRA, A ONDA JE DVA PUTA SILOVANA: Ovako je preživela 3 moždana i jedan srčani udar

Težak život glumice i pevačice Demi Lovato, koja je preživela 3 moždana udara tera suze na oči.

Celebrities
Autor:
S 12 JE POČELA DA SE ALKOHOLIŠE I DROGIRA, A ONDA JE DVA PUTA SILOVANA: Ovako je preživela 3 moždana i jedan srčani udar
Foto: Profimedia

Demi Lovato jedna je od najpoznatijih tinejdž zvezda, a svoju karijeru počela je kao dete glumac u emisiji "Barni i Drugari". U međuvremenu, započela je uspešnu karijeru snimanja izdavanjem svog debi albuma, Don't Forget, a zatim i druge albbume koji beleže velike hitove.

Demi Lovato je rođena 20. avgusta 1992. godine u Albukerkiju, Novi Meksiko. Njena majka, Dajana, bivša je umetnica za snimanje kantri muzike i navijačica. Demi je odrasla sa dve sestre. Ono što je nju za veoma kratko vreme snašlo, ravno je paklu.

Demi Lovato
foto: Profimedia

Pevačica je jedva preživela, imala je tri moždana i jedan srčani udar, a nakon toga, odlučila je čvrsto primiti kormilo života u svoje ruke te se 'očistiti'. Danas je, kaže, na dobrom putu, no nekada je pila votku već u devet ujutro, fizički nasrtala na prateće plesačice kad bi joj rekle da se zbroji, a počela je piti vrlo rano, baš kao njen otac Patrik.

Otac Patrik rastao se od njene majke 1994. godine, kada je Demi imala samo četiri godine. Njena majka kasnije je našla drugog partnera, a kada je bila tinejdžerka, Demi kaže da je redovno krala očuhu alkohol.

Demi Lovato
foto: Profimedia

- Krala sam pivo iz frižidera svog očuha, a uglavnom sam pila sama. To je tada trebalo da bude glavni pokazatelj problema - rekla je.

Tako je sve počelo, a onda se pevačica sa samo 17 godina okrenula kokainu, koji je kako kaže, ‘previše volela’.

- Sa 17 godina sam prvi put probala kokain i previše mi se svidelo. Nakon 18. godine sam otišla na odvikavanje od kokaina – otkrila je.

Demi Lovato
foto: Profimedia

Priznala je kako je počela da eksperimentiše sa opijatima kada je imala samo 12 godina, a piću i drogama okrenula se najviše zbog toga što su je i pre tinejdžerskog doba zlostavljali, piše Daily Mail.

– Prvi put sam počela da eksperimentišem sa 12 ili 13 godina. Doživela sam saobraćajnu nezgodu i prepisali su mi opijate. Moja mama nije znala da će morati da zaključava prostoriju u kojoj su se nalazili opijati od svoje trinaestogodišnje ćerke, ali ja sam u tom trenutku već itekako pila – rekla je Demi i dodala kako je u opijatima i u alkoholu tražila beg od problema koji su je okruživali.

Demi Lovato
foto: Profimedia

Silovana je dva puta

U svojoj ispovesti pevačica je priznala i da ju je tako predoziranu i bez svesti njen menadžer silovao i "ostavio da umre".

Demi takođe otkriva i da je nevinost izgubila upravo silovanjem, tako da je dva puta bila seksualno napastvovana.

"Bila sam silovana kad sam izgubila nevinost", rekla je Demi i priznala da je u to vreme, dok je još bila Diznijeva zvezda, želela da nevinost sačuva za brak, te da je dečku sa kojim se ljubila rekla da ne želi "da ide dalje" od toga.

Demi Lovato
foto: Profimedia

"Rekla sam: 'Hej, ovo neće ići dalje od ovoga, ja sam devica i ne želim da izgubim nevinost na ovaj način'. Ali, toj osobi to ništa nije značilo, uradila je šta je htela. Sama sam sebi rekla da sam ja kriva jer sam otišla u sobu s njim i ljubila se".

Pevačica je otkrila da njen zlostavljač nikada nije odgovarao za ono što je uradio. U daljem razgovoru pevačica je aludirala da je silovatelj bio takođe deo filmske industrije.

1 / 14 Foto: Profimedia

"Nisu ga izbacili sa snimanja filma", rekla je Demi zbog čega su mnogi zaključili da je najverovatnije u pitanju neko iz ekipe filma "Camp Rock 2" ili serije "Sonny With a Chance", koje je u to vreme snimala.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Demi Lovato