DEMI LOVATO

BILA JE OBOŽAVANA POP ZVEZDA, A ONDA SU JE DROGA, ALKOHOL I DEPRESIJA BACILI NA DNO: Danas je niko ne prepoznaje! (FOTO)

Pevačica je prvi put zbog psihičkih tegoba hospitalizovana kada je imala 18 godina

Vip priča
Autor:
BILA JE OBOŽAVANA POP ZVEZDA, A ONDA SU JE DROGA, ALKOHOL I DEPRESIJA BACILI NA DNO: Danas je niko ne prepoznaje! (FOTO)
Foto: Profimedia

Američka pevačica Demi Lovato (29) uslikana je u Zapadnom Holivudu u društvu najpoznatije naslednice Paris Hilton. Međutim, slavnu muzičarku je malo ko uspeo da prepozna od prolaznika.

Bivša diznijeva zvezda je pokazala ovom prilikom popularnu frizuru "fudbalerka", a paparaci su je ulovili u dugačkoj kariranoj košulji i crnim čarapama.

Demi Lovato i Paris Hilton
foto: Profimedia

Demi se godinama borila protiv zavisnosti od droge i alkohola. U julu 2018. godine pop zvezda je pronađena bez svesti u svom domu u Los Anđelesu, samo mesec dana nakon što je otkrila da je prekršila svoju trezvenost.Provela je dve nedelje u bolnici, a zatim i u klinici za odvikavanje.

Borila se i protiv depresije, a imala je i poremećaje u ishrani koji je kako je govorila bio okidač za sve što ju je snašlo.

-Pokušavala sam da kažem svetu da sam zadovoljna sobom, što nije bila istina. Živela sam u laži. Jako je teško kada živite okruženi ljudima koji vam govore kako morate da izgledate“ , govorila je svojevremeno pevačica.

Demi Lovato
foto: Profimedia

Nedavno je u dokumentarnom filmu otkrila da je bila silovana kao tinejdžerka.

Nikada nije krila svoje probleme, a jedan od njih bio je i odnos s ocem Patrikom, koji je kako je govorila bio nasilan prema njoj i majci.

"Bio je zao, ali je hteo da bude dobra osoba. Želeo je da spase porodicu, ali ipak je rekao kako je srećan zbog moje majke kada se ponovo udala", ispričala je Lovato u jednom intervjuu koja s ocem nije razgovarala.

Demi Lovato
foto: Profimedia

On preminuo 2013. godine od posledica raka, nakon čega je pevačica ispričala i kako je bio psihički bolestan.

Prošle godine Demi je objavila veridbu s partnerom Maksom Ehrichom, ali ubrzo nakon toga par se razišao.

Šuškalo se da je razlog raskida bila pevačica Selena Gomez.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs