MENJALA MUŠKARCE KAO ČARAPE, DROGA I OPERACIJE SU JE DOVELI DO PROSJAČKOG ŠTAPA: Sad na zapušteno telo zarađuje novac

Kada vide kako danas izgleda pevačica Keri Katon, mnogi ne mogu da poveruju da je to zapravo ona.

Celebrities
Autor:
MENJALA MUŠKARCE KAO ČARAPE, DROGA I OPERACIJE SU JE DOVELI DO PROSJAČKOG ŠTAPA: Sad na zapušteno telo zarađuje novac
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pevačica glupe "Atomic Kitten" i rijaliti TV zvezda Keri Katon i njen dečko Rajan Mahoni danima uživaju na plaži u Marbelji. Keri je pokazala svoje zanosne obline i visoko samopouzdanje. Pevačicu mnogi pamte po brojnim skandalima i operacijama, uprkos tome što je pre 20 godina bila idol mnogih.

Trenutno se bavi izbacivanjem eksplicitnog sadržaja na OnlyFans, a njeno golišavo telo može videti svako ko se pretplati na njen kanal.

Nekada je bila zvezda, živela glamurozno, dok danas živi poptuno drugačijim životom. Keti je dugo imala probleme sa alkoholizmom i mentalnim zdravljem, a sve to se, kako kaže odrazilo i na njenu figuru.

Keri Katon
foto: FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Keri je često imala titulu "najslađe pevačice", a svoj babyface uništila je intervencijama ali i oscilacijama u kilaži.

"Iskreno, nikada nisam srela nikoga poput mene. Nekoga ko je bio na obe strane medalje - otišla u stečaj, postala milionerka, pa ponovno završila u bedi i ponovno postala milionerka. Ko to još može?", rekla je ova plavuša.

Keri je prvi put bankrot proglasila 2008. godine kada je ostala i bez svog 1,23 miliona funti vredne kuće, a bankrotirala je navodno i 2018. godine.

Keri Katon
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Na pevačicu kao da je bačeno prokletstvo, a toga što nije imala sreće u poslu i novcu, ni u ljubavi joj nije najbolje išlo.

Jednom prilikom je za za britanski The Sun otkrila da je trpela zlostavljanje od strane svog trećeg supruga, Džordža Kaja, koji je preminuo od predoziranja 2019. godine. S njim je bila u braku od 2014. godine, a razveli su se 2017.

Priznala je da se dugo sramotila jer je bila žrtva zlostavljanja te se prisetila i kako se jednom sakrila u ormara kako bi izbegla njegov bes. U intervjuu se prisetila i teškog detinjstva, kao i perioda nakon raspada benda koji ju je proslavio.

Keri Katon
foto: PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia

"Počela sam da se drogiram sa 14 i kada se "Atomic Kitten" raspao vratila sam drogi", priznala je Katona koja poslednjih godina umesto pevanjem pažnju javnosti privlači svojim izgledom i ponašanjem.

Nakon tri propala braka, 2018. godine pronašla sreću s ličnim trenerom Rajanom Mehonijem za kojeg se verila i koji joj je pomogao i u gubitku kilograma koje je nakupila nakon teškog životnog perioda.

Keri Katon
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

"Bio mi je dobar prijatelj i odlučili smo da pokušamo da budemo zajedno. Bog mi ga je poslao kad mi je najviše bio potreban, oboje smo se smirili, predani smo jedno drugom, moja deca ga vole kao i ja", izjavila je Keri.

Keri je nedavno istakla da nije zadovoljna svijim trenutnim fizičkim izgledom, te da radi na tome da smršđa i vrati devojačku figuru.

"Videla sam svoje slike u bikiniju sa našeg odmora i da budem iskrena, mrzela sam ih. Iskreno sam mislila da su užasne i odvratne. To mi samo pokazuje da moram da pređem dug put da bih bila zadovoljna svojom kilažom u potpunosti."

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs