ONAJ DAN KADA SE ON OŽENIO, NJU SU ODVELI U LUDNICU: Dok su joj žene zavidele ona je propadala, a danas ne liči na sebe

Selena Gomez prošla je kroz pakao zbog veze sa kolegom, i dan danas se nije sasvim oporavila

Vip priča
07:39h Autor:
ONAJ DAN KADA SE ON OŽENIO, NJU SU ODVELI U LUDNICU: Dok su joj žene zavidele ona je propadala, a danas ne liči na sebe
Foto: Profimedia

Selena Gomez i Džastin Biber bili su samo klinci koji su počeli da se zabavljaju i ceo svet ih je odmah prozvao - omiljenim zaljubljenim parom.

Njihva veza je trajala punih osam godina, od 2010. godine pa do 2018.

Za tih osam godina, njih dvoje su bili par o kojem se najviše pisalo i pričalo. Paparaci su ih sumanuto pratili, tražeći ekskluzivu.

Selena i Džastin su spojeni kao i većina parova u šou biznisu. Menadžeri su se dogovorili da bi bilo dobro i finansijski isplativo da se njih dvoje upoznaju i zbliže.

Selena Gomez, Džastin Biber
foto: Profimedia

"Kada su nas upoznali, Džastin je bio tako dobro dete. Osećala sam se kao da sam mu starija sestra. Postao je jedan od mojih dobrih prijatelja," rekla je svojevremeno Selena.

Ovo prijateljstvo je potom brzo preraslo u vezu, a par je 2011. godine potvrdio da su u vezi nakon što su se javno poljubili na proslavi Nove godine. A onda su počeli i zajedno da žive.

"Bili smo tako zaljubljeni", ispričao je Džastin svojevremeno. "Ništa drugo nije bilo važno. Svi smo bili jedni drugom... Naučio sam mnogo. Preselio sam se kod Selene kada sam imao 18 godina, to je bila neka vrsta braka. Živeti sa devojkom, to je bilo previše u tim godinama. Kada bi se nešto dogodilo, izgubio bih svoj je*eni razum, a ona bi izgubila razum, i mi bismo se jako borili jer smo bili toliko vezani jedno za drugo. Ljubav je izbor. Ljubav nije osećanje. Ljudi u filmovima su učinili da izgleda kao da je to bajka."

Selena Gomez, Džastin Biber
foto: Shutterstock

Par je raskidao u tri navrata, ali su se odmah brzo mirili.

Obnovili su svoju vezu 2014. godine, zvanično potvrdivši pomirenje u septembru 2014. Ali prema izveštajima, raskinuli su sledećeg meseca. Iako se ne zna zašto se par razišao po drugi put, do njihovog razlaza je došlo nakon što je Biber fotografisana sa Kendal Džener u Parizu.

Pomirili su se 2017. godine, a pet meseci kasnije su opet raskinuli.

Pričalo se da niko iz njihovog okruženja nije podržavao vezu. Smatrali su da su previše toksični jedno prema drugom.

"Sve je bilo tako javno. Osećala sam se kao da nas proganja veza koju ni jedno od nas ne želi da napusti. Onda sam ja jednostavno savladala strah i rekla da je kraj.

Osećala sam se da moram da prođem kroz najgore da bih bila srećna. Na kraju je to bila najbolja stvar koja mi se ikad dogodila," iskrena je Selena.

Selena Gomez
foto: Profimedia

Samo par meseci nakon što su raskinuli - desio se ŠOK: Džastin Biber se oženio sa Hejli Boldvin. Mlada manekenka i balerina rekla je sudbonosno da Džastinu Biberu.

"Sad sam u najboljem razdoblju svog života – u braku, koji je neverovatna nova obveza. Nauči te strpljenju, poverenju, odanosti, ljubaznosti… Svim stvarima koje te čine dobrim čovekom. Hejli me je prosto izvela na „pravi put“, rekao je tada Biber.

Inače, pevač i manekenka nisu imali seksualne odnose pre nego što su stupili u brak, a to je bila zajednička odluka.

Hejli Baldvin, Džastin Biber
foto: Profimedia

"To je najbolja odluka koju smo ikada doneli. Na taj način ukazali smo poštovanje Bogu. Bog ne zahteva celibat da bi vam nametnuo pravila, već da bi vas zaštitio od bola i tuge. Ja sam bio u celibatu skoro godinu dana, pre nego što sam upoznao Hejli. I smatram da mi je Bog to ‘vratio’ tako što mi je poslao nju", rekao je Džastin za „Vog“.

I dok je par godinu dana kasnije odlučio da napravi veliku svadbu sa 150 cenjenih gostiju, Selena Gomez se borila sa svojim demonima.

Njeno problematično i samodestruktivno ponašanje odvelo ju je na psihijatrijsku ustanovu gde joj je dijagnostikovan bipolarni poremeća, ali i lupus zbog kojeg je kasnije morala na transplantaciju bubrega.

"Dugo sam se vremena borila sa svetom u svojoj glavi i osećala sam se izgubljeno i ponekad benadežno. A 2020. dobila sam dijagnozu bipolarnog poremećaja. I da budem iskrena, sve se brzo promenilo. Zapravo sam dobila odgovore koje sam toliko dugo tražila. A razumevanje toga očito me čini svesnijom i manje se bojim nego pre," izjavila je nedavno Selena Gomez koja odbija da uđe u novu vezu.

1 / 7 Foto: KEVIN WINTER / Getty images / Profimedia

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs