DVE DECENIJE KASNIJE

NEMILICE CURE DETALJI TOKSIČNE ATMOSFERA SA SNIMANJA BEVERLI HILSA: Drske su, umišljene dive, zbog njih sam dala otkaz!

Vanesa Marsil glumila je Đinu Kinkejd, a tek sada je objasnila u kakvom je okruženju radila na snimanju čuvene serije "Beverly Hills, 90210".

Celebrities
Autor:
NEMILICE CURE DETALJI TOKSIČNE ATMOSFERA SA SNIMANJA BEVERLI HILSA: Drske su, umišljene dive, zbog njih sam dala otkaz!
Foto: Profimedia

Glumice Tori Speling i Džini Gart imaju štošta da raščiste nakon što je Vanesa Marcil, koja je glumila Đinu Kinkejd, podelila sa svojim fanovima istinu o tome kako se osećala i u kakvom je okruženju radila na snimanju kultne serije - "Beverly Hills, 90210".

Zbog drskosti svojih kolegica je navodno napustila šou.

Naime, prošlog meseca, Vanesa, koja ima 19-godišnjeg sina Kasiusa s kolegom Brajanom Ostinom Grinom, na videu na Instagramu uživo podelila je: "Bila sam toliko loše kad sam tamo radila. Osećala sam se kao da se nikome ne sviđam. Svi su bili stravično drski i bezobrazni prema meni. Nisam to očekivala," piše Us Weekly.

Vanesa, Tori i Džini zajedno su sarađivale na setu devete i desete sezone popularne serije u periodu od 1998. do 2000. godine.

Spomenula je i slučaj kada joj je Džini, koja je igrala lik Keli Tejlor, rekla: "Možda bi pomoglo da ne hodaš kao neko koga niko ne voli!?"

Glumica Vanesa Marsil danas ima 52 godine, a za strane medije se prisetila te svađe: "Valjda sam, kada mi je to rekla, to shvatila toliko lično, da sam stvarno počela da hodam uokolo utučena, jer me niko nije tretirao kao ljudsko biće".

Za svoje loše iskustvo na setu isključivo krivi Tori i Džini, koje su navodno stvorile lošu atmosferu i nisu je prihvatile.

Beverli Hils
foto: Profimedia

"No, ne smatram da su zato zle osobe, samo su se tako ponašale. Jednostavno, nisu imale prostora za mene u svom društvu, i moglo im se da budu takve. A ja sam to u jednom momentu shvatila previše lično i dala otkaz", rekla je.

Tori (47) i Džini (48) su se, pak, obratile u nedelju 14. marta u podcastu 90210MG kako bi objasnile što se, zapravo, dogodilo pre dve decenije.

Prvo je krenula Tori, najpoznatija je po ulozi Done Martin.

"Koji k**** to uopšte znači? Bez obzira na to kako je oblikovala svoje misli, one imaju negativnu konotaciju", rekla je dodavši kako nije bila niti svesna da je Vanesa namerno otišla iz serije.

Zatim se zapitala i što taj navodni Džinin citat uistinu znači da bi je toliko povredio, dodajući kako to ne zvuči kao nešto što bi ona ikada izgovorila.

Vanesa Marsil
Vanesa Marsilfoto: Profimedia

"Ja sam mnogo glumila s Vanesom, jer je glumila moju rođaku", dodala je prisetivši se da Džini i Vanesa tokom snimanja serije "nisu bile toliko bliske".

Uvek mi je bila sjajna, uvek jako draga, vrlo profesionalna. Ne sećam se da je radila bilo što loše, da se loše ponašala ili čak pravila probleme. Ona je tip devojke koja nema problema bilo gde se uklopiti," rekla je Tori u obranu kolegice.

Džini je, pak, rekla kako to zaista ne zvuči kao nešto što bi ona izgovorila u ono doba, ali da postoji mogućnost da bi to mogla nekome kazati danas. Iskreno je priznala da se ne seća spomenutog događaja iz prošlosti.

"Oduvek postoji energija te kompetitivne okoline u šoubiznisu posebno među ženama. To se sada menja na predivan način i šalju se drugačije poruke", rekla je glumica najpoznatija po ulozi Keli Tejlor.

Beverli Hils
foto: Profimedia

Govoreći u podcastu, Tori je dodala: "Prema onome čega se sećam, Vanesa je bila snažna devojka. Došla je samouverena, lepa, dobra glumica, profesionalac, bila je strašna. Ne sećam se da se na setu loše provodila, ali ne mogu znati šta se događalo unutar nje."

Ova manja svađa izišla je u javnost nakon što je Džesika Alba, koja se pojavila u dve epizode serije 1998., istakla kako joj je bilo zabranjeno da pogleda zvezde serije u oči.

Džini Gart komentarisala, je kako je upravo ona imala sve scene s Albom te da ako nekoga nije smela gledati u oči, da je to zasigurno bila ona, no glumica se uopšte ne seća takvog događaja jer ima, kaže, "najgore sećanje na svetu".

(Stil.kurir.rs/Jutarnji.hr)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs