navodno želi da iznese životnu priču

NAKON EKSPLOZIVNOG INTERVJUA MEGAN I HARIJA, BRITNI SPIRS ŽELI DA OTVORI DUŠU OPRI:Spremna da iznese sve o ratu sa ocem?

Kako prenose svetski mediji, pevačica želi da se poveri legendarnoj voditeljki

Šuška se
13:57h Autor:
NAKON EKSPLOZIVNOG INTERVJUA MEGAN I HARIJA, BRITNI SPIRS ŽELI DA OTVORI DUŠU OPRI:Spremna da iznese sve o ratu sa ocem?
Foto: Profimedia

Nakon što je pogledala eksplozivni intervju Megan Markl iprinca Harija, američka pevačica Britni Spirs (39) navodno je motivisana da podeli svoju životnu priču slavnoj voditeljki Opri Vinfri (67).

Kako prenosi Metro.co.uk, a prema izvoru insajdera, pevačica je dirnuta razgovor koji je slavna voditeljka vodila sa vojvotkinjom i vojvodom od Saseksa i nada se da će i ona moći da se otvori na isti način.

Opra Vinfri
foto: Profimedia

"Upoređivala je svoj osećaj zarobljenosti i borbu sa mentalnim zdravljem sa rečima Megan Markl da je imala suicidalne misli i smatra da je to priznanje Megan hrabar potez", kaže insajder i dodaje:

"S obzirom na to da se njen otac i dalje ponaša tako da kontroliše sve aspekte njenog života, pa se i ona oseća kao da je primorana da ćuti. Britni pokušava da povrati kontrolu nad svojim životom".

Britni je pod nadzorom oca od 2008. kada je u periodu njenog javnog sloma, brijanja glave, zaključavanja u kući sa decom dva puta hospitalizovana.

Britni Spirs
foto: Profimedia

U tom, turbulentnom, periodu njen otac je podneo molbu sudu da se privremeno stara o njoj dok ne postane mentalno stabilna, i to je trebalo da traje samo godinu dana.

Nakon godinu dana ponovo je pokrenuo proces na sudu, kako bi postao njen stalni staratelj, navodno jer je ona imala početak demencije u svojim ranim dvadesetim godinama. To mu je uspelo i traje već 13 godina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs