ROĐENJE DETETA

NAKON TEŠKOG PERIODA ZA PEVAČA STIŽU BOLJA VREMENA: Boris Novković objavio prelepe vesti! (FOTO)

Boris Novković omiljen je muzičar mnogih dama. Svakako su mnoge uzdisale i za njegovim lepim licem, ali njemu nije baš tako dobro išlo u privatnom životu. Da li je nakon niza propalih brakova došlo vreme za sreću i mir?

Vip roditelji
Autor:
NAKON TEŠKOG PERIODA ZA PEVAČA STIŽU BOLJA VREMENA: Boris Novković objavio prelepe vesti! (FOTO)
Boris Novković, Foto: Kurir / Vladimir Šporčić

Nakon što se u septembru prošle godine četvrta supruga Borisa Novkovića (53) iselila iz njihovog doma, javnost je pevaču nadenula nadimak kralj neuspelih brakova.

Za poznatog pevača važi da je predusretljiv, otvoren i elokventan kada je reč o opštim i poslovnim razgovorimo, ali da je ćutljiv i zatvoren po pitanju svoje intime, ali je nakon raspada trećeg braka sa Iris, Boris je poslao snažnu poruku.

- Svi koji ste predviđali neslavan kraj, uživajte u tome i mislite da ste u pravu. Niste, a ja ću uživati u svojoj iskrenosti i uvek i ponovo dati celog sebe za ljubav. Ako treba četvrti i peti i deseti put! Verovaću u pravu ljubav, zauvek! I nema drugog komentara. Ines, hvala! - napisao je Boris na društvenim mrežama jednom prilikom.

Izgleda da je vera u ljubav ipak jača od svakog raskola, pa se ispostavlja da je bračna kriza prevaziđena i da je povraćen mir porodičnog gnezda. Nakon privremene razdvojenosti, kantautor Boris Novković i supruga Iris sada zajedno iščekuju rođenje sina, drugi rođendan kćerkice Si i njegov novi album za koji je upravo snimio singl.

- Da, pomirili smo se. Nakon gotovo šest meseci Iris se vratila u naš dom, a uskoro očekujemo i prinovu -potvrdio je pevač.

Borisa i Iris očekuje divan period. Naime, kako kaže, u aprilu imaju čak dva razloga za slavlje.

- Sledećeg meseca slavićemo dvaput, drugi rođendan naše kćerkice Si, koji je 2. aprila, a potom rođenje sinčića - odgovorio je kantautor.

Nadamo se da će ova pobeda ljubavi biti trajna i da će pevač biti lišen nedavno stečenog nadimka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs