memoari poznate pevačice

Procureli novi detalji iz života razmažene pop dive - Maraje Keri: Imala sam osećaj kao da mi je odsekao dotok krvi!

Na memoare, u kojima će ispričati i svoje najskrivenije tajne, odlučila se i pop diva Maraja Keri, koja će ovu priliku iskoristiti još jednom da oplete po bivšem suprugu Tomiju Motoli, ali i otkrije kada je odlučila da će ipak imati decu

Vip priča
Autor:
Procureli novi detalji iz života razmažene pop dive - Maraje Keri: Imala sam osećaj kao da mi je odsekao dotok krvi!
Maraja Keri i Tomi Motola, Foto: Profimedia

Čini se kako u svom životu Maraja Keri najviše zamera svom prvom suprugu, danas 71-godišnjem Tomiju Motoli, koji je kontrolisao svaki njen korak. Za muzičkog producenta i nekadašnjeg direktora diskografske kuće Sony Music Entertainment,Maraja Keri se udala 1993. i danas zbog te svoje odluke itekako žali.

'Imala sam osećaj kao da mi je odsekao dotok krvi, kao da nemam cirkulacije u telu. Sklonio me je od prijatelja i to malo familije koje sam imala. Nisam smela niti sam mogla da pričam sa nekim koga on nije odobravao, koga on nije imao pod kontrolom. Nisam mogla da izlazim ni sa kim. Bukvalno nisam mogla da se krećem slobodno po sopstvenoj kući', napisala je Maraja Keri dodajući kako je ispod kreveta krila torbu sa stvarima za 'prvu ruku', u slučaju ako bude morala da pobegne od Motole.

Demi Mur progovorila o "prljavštini" života sa bivšim suprugom: "Pristajala sam na bizarnosti, iako to nisam želela"!

Tvrdi kako ju je on nadzirao svake minute, svakog dana, svih tih godina, ali isto tako ne odustaje od tvrdnje kako i dalje, uprkos svemu, ima puno poštovanja prema njemu jer ju je on zaštitio od njene disfunkcionalne porodice.

11 holivudskih zvezda koje su upale u kandže sajentologije: Neki su pobegli glavom bez obzira, a neki su joj verni!

foto: Profimedia

'Mnogi me ljudi, i to s razlogom, pitaju zašto sam se udala za Tomija, ali niko od njih nije se to zapitao više od mene.' Iz tog braka silno je želela da pobegne, a prvu priliku videla je sredinom 90-ih na jednoj večeri, kada je upoznala tada bejzbolsku zvezdu Dereka Jetera. Nakon što je saznala da su i njegovi roditelji različite boje kože, shvatila je to kao znak. Razmenili su brojeve i počeli tajno da se viđaju po Njujorku.

Od one lepotice ni traga: Ispijeno lice, neuredna kosa, svi se pitaju šta se desilo sa poznatom manekenkom! (FOTO)

'Derek je bila druga osoba u mom životu s kojom sam završila u krevetu. Zanimljivo je da je njegov broj u dresu Jenkija bio 2', napisala je Maraja Keri i dodala kako je bila uverena da je Jeter njena srodna duša i da je napokon našla nešto lepo u svom životu, s obzirom na 'pakao u kojem se nalazila', aludirajući time na svoj brak.

Gvinet Paltrou potpuno gola proslavila rođendan: Koliko ova žena voli sebe! (FOTO)

foto: Profimedia

Njihova veza na kraju je bila kratka, ali pop diva mu je i danas zahvalna, te mu se zahvalila u knjizi, jer je bio 'katalizator' koji joj je bio potreban da se makne od supruga i njegovih kontrolisanja. Ali, očigledno zbog te veze, Motola joj, čini se, nije ostao dužan. Naime, Maraja Keri optužila je svog bivšeg supruga kako je iskoristio svu svoju moć i sva moguća poznanstva kako bi je kaznio i to na način da se njen film 'Glitter' iz 2001. sabotira i doživi fijasko.

A osim o Motoli, dotakla se i svog drugog supruga Nika Kenona, kojeg je upoznala na dodeli nagrada Teen Choice Awards 2005. godine, kada joj je upravo on dodelio istu. Razmenili su brojeve i uskoro započeli duge razgovore, a sve to dovelo je do toga da se 2008. godine venčaju.

'Iskreno, mislila sam da nikada neću imati decu, ali naša mi je veza to promenila', rekla je Maraja Keri dodajući kako su se venčali poprilično brzo jer su želeli da osnuju porodicu. Nakon što su 2011. postali roditelji blizanaca, sina Morokana i ćerke Monro, njihov je brak upao u krizu.

foto: Profimedia

'Činjenica da smo odjednom morali da se ponašamo kao ozbiljni, odrasli ljudi, ali i da smo bili roditelji s poslovnim obvezama, sve je to uticalo na našu vezu, a razvod je došao baš brzo kao i venčanje', otkrila je Maraja priznajući kako su možda sve i mogli da spase da njihov ego i emocije nisu prevladali. Par se razveo 2016. godine.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs