TUGA

Šenon Doerti "spremna da ode": Glumica objavila u čemu želi da bude sahranjena i kojom pesmom da je isprate...(FOTO)

Zvezda serije Beverli Hils tvrdi da je "sremna da ode"...

Celebrities
Autor:
Šenon Doerti "spremna da ode": Glumica objavila u čemu želi da bude sahranjena i kojom pesmom da je isprate...(FOTO)
Foto: Profimedia

Glumica Šenon Doerti (49) trenutno prolazi kroz tešku borbu sa neizlečivom bolešću, a poslednjih nedelja javnost je suočila s ozbiljnošću svoje zdravstvene situacije.

Zvezda hit serije iz 90-ih 'Beverli Hils 9021' je nedavno javnosti priznala kako piše oproštajna pisma i snima video zapise za svoje bližnje, kao i da je pronašla pesmu koju želi da joj svira na poslednjem ispraćaju. Reč je o poznatoj pesmi Erika Kleptona "Tears in Heaven"(Suze na nebu) koja važi za jednu od najvećih i najtužnijih balada u istoriji muzike, (Erik Klepton ju je posvetio svoj preminulom četvorogodišnjem sinu) a sada je otkrila i u čemu želi da bude sahranjena.

Želim svima da ostanem u najboljem sećanju

"Znam u čemu želim da odem na drugi svet. Pripremila sam haljinicu koju sam dobila od jedne od najboljih prijateljica pre nekoliko godina. U njoj se osećam posebno. Želim biti lepa. Želim da svima ostanem u najboljem sećanju. Trudim se poslednjih meseci i da ispravim neke odnose, da se izvinim ljudima koje sam povredila - svesno ili nesvesno. Nastojim da živim punim plućima i uživam u ovo malo vremena koje mi je ostalo", rekla je glumica za američke medije. Iako je izjavila da je srećna i spokojna, otkrila je i da je u isto vreme i tužna i prestrašena.

"Bojim se, naravno da se bojim. Ne znam što me čeka kada izdahnem i gde će moja duša otići. I tužna sam, tužna jer neću moći još godinama da gledam svoje prijatelje, družim se sa njima, ljubim ih i grlim. Ali, to je život. Morate prihvatiti sve što vam nosi - i dobro i loše", zaključila je.

Podsetimo, glumica se nalazi u četvrtom i poslednjem stadijumu karcinoma dojke, koji je već pobedila pre nekoliko godina, ali bolest se, nažalost vratila pre nekoliko meseci.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs