Neverovatno

Sestra Naje Rivere, Nikajla (26) preselila se kod Najinog bivšeg muža Rajana (37): Briga me kako sve to izgleda! (FOTO)

Nikajla i Rajan su u par navrata uhvaćeni kako se drže za ruke

Celebrities
09:49h Autor:
Sestra Naje Rivere, Nikajla (26) preselila se kod Najinog bivšeg muža Rajana (37): Briga me kako sve to izgleda! (FOTO)
Foto: Profimedia

Sestra Naje Rivere, Nikajla Rivera (26) preselila se u kuću Rajana Dorsija, Najinog bivšeg muža, kako bi mu pomogla oko odgajanja petogodišnjeg sestrića Džojsija.

Manekenka je na Instagramu objavila niz izjava kojima je svima jasno stavila do znanja da je prioritet dete, nakon što je Dejli Mejl objavio da Nikajla živi sa sestrinim bivšim mužem.

"U najmračnije doba mog života, jedino što je važno su moji prijatelji i porodica. Našla sam se tu da pomognem sestriću, kad već ne mogu da pomognem sebi."

Nikajla je izjavila da je nije briga zbog fotografija koje su se pojavile u javnosti na kojima se drže za ruku sa Rajanom, samo tri meseca nakon što je telo njene sestre Naje, nađeno u jezeru Piru.

"Ne zanima me kako stvari izgledaju, jer niko ne može da zna i vidi kroz šta prolazimo. Ono što je najvažnije je što sam naučila da pokažem saosećanje, da ne osuđujem druge i da ne uzimam život zdravo za gotovo. Nadam se da svi možete učiniti isto," izjavila je manekenka.

foto: Profimedia

Nikajlina sestra, Naja Rivera, utopila se na jezeru Piru nakon što je otišla na plivanje sa sinom. Par sati kasnije, njenog sina su našli kako pluta na brodiću, dok su telo pokojne glumice našli par dana kasnije.

Nikajla je tada svoju tugu pretočila u reči koje je objavila na Instagramu:

"Sestro, ne postoje reči koje bi opisale moju ljubav prema tebi. Jedna pored druge ili kilometrima razdvojene, naša veza je neraskidiva. Bile smo potpune suprotnosti, ali istovremeno i iste. Jing i jang. Nikad nisam znala, da ću izgubivši tebe, tako pronaći sebe."

Nikajla i Rajan sada žive zajedno u trosobnoj kući i vode računa o petogodišnjem sinu pokojne glumice Naje.

Nigde ne idu jedno bez drugog i u više navrata su fotografisani kako se drže za ruke.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs