Tragedija

Obdukcija potvrdila strašne sumnje: Glumica nije imala snage da se spase!

Smogla je snage da spase sina i onda se utopila

Celebrities
16:42h Autor:
Obdukcija potvrdila strašne sumnje: Glumica nije imala snage da se spase!
Foto: Profimedia

Naja Rivera nestala je pre nedelju dana na jezeru Piru, gde je došla sa svojim sinom (4). Mališana su pronašli na brodu, a za njom su tragali pet dana.

Kalifornijske vlasti objavile su nakon obdukcije tjela tragično preminule zvezde serije "Gli" da je smrt Naje Rivere nesreća.

Glumica se slučajno utopila, a još ranije objavljeno je kako je Naja imala dovoljno snage da spasi sina, ali za sebe je nije imala dovoljno. Policija je istakla kako se ne radi o ubistvu ili samoubistvu, već o strašnoj nesreći.

33-godišnja Rivera nestala je pre nedelju dana dok je sa četverogodišnjim sinom bila na izletu na jezeru Piru. Mališana su pronašli na brodu kako spava a on je na sebi imao spasilački prslu, a njegovoj majci nije bilo ni traga.

Petodnevna potraga tužno je završila, a u ponedeljak je policija pronašla njeno telo. Dečak je rekao istražiteljima da mu je majka pomogla da se vrati natrag na brod, a kada se okrenuo, video je da je ona nestala u vodi.

Kod jezera Pira su se u ponedeljak okupili neki članovi ekipe iz serije "Gli", a pojavio se i bivši muž Naje Rivere, Rajan Dorsi, s kojim je dobila sina Džojsija. Došao je u pratnji Najinog oca Džordža Rivere. Posle tragedije koja je Kaliforniju zavila u crno građani su pokrenuli peticiju da se zabrani kupanje u jezeru u kojem se Naja utopila.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs