Neverovatno

Sa 16 godina napustila porodični dom, odbila da snimi rijaliti: Kako se Ejmi Ozborn izborila za svoju privatnost? (FOTO)

Jaka u tinejdžerskom periodu, jaka i sada

Vip priča
Autor:
Foto: Profimedia

Dok su  njena sestra Keli i  brat Džek dobrovoljno učestvovali u porodičnom rijalitiju Ozbornovi koji se tada prikazivao na MTV-u, Ejmi Ozborn je to kategorički odbila.

 

Kao najstarije dete Ozija i Šeron Ozborn, Ejmi se sa 16 godina iselila iz porodičnog doma kako bi izbegla snimanje porodičnog rijalitija.

 

Muzičarka koja sada ima 36 godina, u intervjuu za njujoršku radio stanicu, objasnila je kako nije želela da bude u centru pažnje u tako ranom dobu, te da je cenila svoju privatnost tada ali i sada.

foto: Profimedia"Samo sam htela da se razvijam normano kao ljudsko biće. A rijaliti se nije uklapao u moju sliku budućnosti," izjavila je Ejmi.

 

"Bila sam usamljenička ličnost u tinejdžerskom periodu. Volela sam da se osamim i slušam muziku," rekla je Ejmi.

 

Rijaliti šou Ozbornovi imali su čak 4 sezone i veoma su bili popularni. Šeron Ozborn se izborila na medijskom nebu kao dobar menadžer, dok je Keli (35) poznata voditeljka, a njihov brat Džek medijska ličnost.

 

Ranije ove nedelje,  Ozi Ozborn (71) je objavio da mu je dijagnostikovana Parkinsonova bolest, te da je imao operaciju kičme od koje se i dalje oporavlja.

 

(STIL.KURIR.RS)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...