oDLUČNA

Kim Kardašijan ne odustaje od muža: Uradiće sve što je u njenoj moći da spase brak! (FOTO)

Poslednje što želi je da bude razvedena i sama sa četvoro dece, kaže izvor blizak rijaliti zvezdi

Celebrities
Autor:
Kim Kardašijan ne odustaje od muža: Uradiće sve što je u njenoj moći da spase brak! (FOTO)
Foto: Profimedia

Iako im poslednjih meseci ništa ne ide od ruke, posebno nakon što je reper Kanje Vest odlučio da ignoriše prepisane lekove za svoj bipolarni poremećaj, zbog čega mu je sve lošije, on i njegova supruga Kim Kardašijan od ne odustaju od braka.

Iako su mediji pisali kako je njen put u Vajoming, kada je 39-godišnja rijaliti zvezda fotografisana uplakana, bio zapravo njen oproštaj sa suprugom, kao i da je tom prilikom 43-godišnjem reperu u lice odlučila reći da je njihovom braku došao kraj, čini se da to i nije tako.

Izvori bliski Kim Kardašijan i Kanje Vestu otkrili su kako rijaliti zvezda ipak nije odustala od njih i njihove ljubavi, kao i da je spremna raditi na tome da spase svoj brak. Iako je navodno Kanje Vest ignorisao Kim tokom emotivnog susreta, izvori tvrde kako su supružnici sada ipak u kontaktu.

"Nakon što je Kim napustila Kodi, ona i Kanje dosta vremena provode u telefonskim razgovorima. Ona oseća da nije doprla do njega u potpunosti tokom tog njihovog susreta. Pre puta, bila je spremna da okonča njihov brak, ali Kanje je shvatio njenu zabrinutost i dao joj je obećanje. Razvod je za Kim još uvek zadnja stepenica do koje još nije stigla", otkrio je izvor i dodao:

"Kanje joj je predložio da otiđu zajedno na porodično putovanje i Kim je pristala. Ona želi uraditi sve što može da spasi njihov brak, iako je sve poprilično komplikovano. Kim želi da on potraži pomoć, što Kanje još uvek nije spreman. I sama je svesna toga da brak možda neće moći spasiti,ali spremna je da se potrudi zbog dece."

"Kim je rastrgana i poslednja stva koju želi je biti razvedena i sama sa četvoro dece. Zabrinuta je zbog dece i njihovog odrastanja".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs