nema granice

Kanje Vest započeo predsedničku kampanju i do sada ne može da bude luđe od ovoga: Svi su zabrinuti šta sve može da kaže!

Kanje Vest je u suzama započeo svoju predsedničku kampanju i to pred svima otkrivši da su on i Kim Kardašijan razmišljali o abortusu starletine prve trudnoće, ali da im je stigla poruka od Boga da se to dete mora roditi.

Šuška se
Autor:
Kanje Vest započeo predsedničku kampanju i do sada ne može da bude luđe od ovoga: Svi su zabrinuti šta sve može da kaže!
Foto: Profimedia

Dve nedelje nakon što je objavljeno da će se Kanje Vest kandidovati za predsednika Amerike, reper je održao svoju prvu kampanju došavši sa frizurom sa obrijanim brojevima 2020 na glavi i u neprobojnom prsliuku.

"Biće mi svejedno ukoliko pobedim ili ne pobedim na izborima, " izjavio je.

"Ispred Gučija stoje beskućnici. Briga me za ove stvari. Ja sam u službi Boga."

U sasvim konfuznom govoru pristalicama, on se često vraćao na teme abortusa, rekavši kao je Kim 2013. godine imala tablete u rukama planirajući da izvrši abortus, ali da ih je Bog sprečio u tome.

Takođe je rekao da želi da se sastane sa Sorošom kako bi razgovarali o izgradnji kuća, ali i sa Markom Zucenbergom da razgovaraju o poboljšanju interneta u Africi.

foto: Profimedia

Ali šokirao je gomilu ljudi i kada je rekao da Harijet Tubman nije oslobodila robove, već da su "samo robovi morali da rade za druge belce." Isto je naveo da veruje da će Kim želeti da se razvede od njega sada kada je izneo detalje njihovog života.

Međutim, Kim Kardašijan i dalje igra ulogu verne podrške svom suprugu, iako cela porodica strahuje zbog bipolarnog poremećaja Kanje Vesta, koji im je godinama zagorčavao život. Slavni reper je imao napade koji su trajali nedeljama, čak je u jednom momentu završio na psihijatriji.

Svi se boje šta bi reper mogao da kaže tokom napada bipolarnog poremećaja.

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs