Nakon 34 godine braka

Prevario je sa frizerkom: Godinama ga žena trpela pijanog i drogiranog, ovako joj se odužio! (FOTO)

Nakon burne svađe sa suprugom Šeron, legendarni roker Ozi Ozborn je nestao na nekoliko dana, a mnogi su strahovali da se vratio svojim porocima, alkoholu i drogi
Šuška se
20:56h Autor:
Prevario je sa frizerkom: Godinama ga žena trpela pijanog i drogiranog, ovako joj se odužio! (FOTO)
Foto: AP / Richard Shotwell

Tokom 34 godine koliko su proveli u braku, britanski roker Ozi Ozborn (67), frontmen grupe "Black Sabbath", i njegova supruga Šeron (63) se razvode, zbog prevare koju je muzičar počinio sa frizerkom Mišel Pju koja je 22 godine mlađa od njega.

Vatrena crvenokosa voditeljka i članica žirija u šou programu "X Factor" izbacila je Ozija iz njihove porodične kuće prošle nedelje, nakon što je navodno našla dokaze preljube.

Žena (38) otkriva: Pred decom me vara sa dadiljom (23)! Muž preljubnik objasnio zašto

"Šeron je neko vreme sumnjala da se nešto dešava. Ozi se poneo glupo, priznao je da blizak sa Mišel. Verovatno je Šeron saznala za brojne pozive i sastanke koje su preljubnici organizovali", otkrio je izvor britanskom Sun-u.

Nakon burne svađe, Ozi je nestao na nekoliko dana, a mnogi su strahovali da se vratio svojim porocima, alkoholu i drogi. Međutim, roker se javio deci (par ima ćerke Ejmi (33) i Keli (31), kao i 30-godišnjeg sina Džeka), i za sada boravi u hotelu u blizini njihovog porodičnog doma.

Pevač je poznat po svojoj višedecenijskoj borbi sa zavisnošću od droge i alkohola, a čak je i zamalo poginuo 2003. godine u saobraćajnoj nesreći prilikom vožnje motora. Davne 1989. godine, nakon petodnevnog opijanja votkom, Ozi je čak pokušao da zadavi suprugu. Uhapšen je za pokušaj ubistva, ali Šeron nije podigla optužnicu protiv njega, već je sve to vreme uvek bila uz njega.

Slavni glumac konačno priznao: Ostavio sam ženu zbog ljubavnice! (FOTO)

"Kada pogledate u kakvom je stanju Ozi, zapitate se da li je on sada u stanju da načini prevaru, ali Šeron ga definitivno optužuje da je bio neveran", dodao je izvor.

Par se nakratko razišao 2013. godine kada je muzičar opet počeo da konzumira narkotike i alkohol. Tada su uspeli da prevaziđu probleme, ali izgleda da je ovoga puta Šeron zauvek stavila tačku na njihov brak.

"Uvek su imali uspone i padove, ali izgleda da je među njima sada definitivno gotovo. Očigledno je zašto je Ozi mogao da započne aferu sa Mišel. Ona je prava rokenrol devojka, koja je i sama želela da se bavi muzikom", zaključio je izvor.

On ne gubi vreme: Tek što se razveo, uselio ljubavnicu u svoju vilu! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs