Verovali ili ne

Kćerke tera da rađaju decu u isto vreme: Smislila pakleni plan kako da poveća gledanost rijalitija! (FOTO)

Kako bi porodica izbegla bankrot, mama menadžer ima pakleni plan

Šuška se
Autor:
Kćerke tera da rađaju decu u isto vreme: Smislila pakleni plan kako da poveća gledanost rijalitija! (FOTO)
Foto: Profimedia

Već se neko vreme šuška u medijima kako najpoznatija rijaliti porodica, Kardašijan - Džener, polako gubi vojsku obožavatelja, a s njom i veliku količinu novca koji se slivao u porodični budžet. Glasine o bankrotu i krizi u porodici dodatno je prodrmao reper Kanje Vest, suprug Kim Kardašijan, koji je pre desetak dana putem Tvitera izneo niz optužbi na račun supruge, ali i njene majke, jedne od najpoznatijih menadžera u šoubiznisu, Kris Džener, indirektno govoreći kako dotična ne preza ni pred čim kako bi došla do novca.

Upravo tome u prilog idu i navodi magazina Star koji piše kako 64-godišnjakinja prisiljava svoje kćerke, 41-godišnju Kortni i 24-godišnju Kendal, da istovremeno budu trudne kako bi podigle gledanost emisije "U korak s Kardašijanim" i tako spasile porodicu od bankrota.

Također, isti magazin je naveo i kako povećanje gledanosti Kris želi postići i tako što će pomiriti 36-godišnju kćerku Kloi i oca njene dvogodišnje kćerke Tru, 29-godišnjeg košarkaša Tristana Tompsona, koji ju je prevario, između ostalog, i s najboljom prijateljicom njene sestre Kajli.

Međutim, ako je verovati portalu Gossip Cop, mala je verovatnost da će se isto zaista i dogoditi, naročito kada je reč o trudnoćama. Kortni je već majka troje dece, a njen najmlađi sin Reign ima pet godina pa stoga, prema njima, najstarija Kardašijanka ne planira više dece, naročito jer je sada već u 42. godini. S druge pak strane, Kendal je jedan od naplaćenijih modela u svetu i jasno je dala do znanja u nekoliko intervjua do sada kako još uvek ne planira da ima decu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs