Inspiracija mnogim ženama

Otpisali je kao propalu glumicu: Njena osveta bila je žestoka!

Jedna od najtalentovanijih glumica današnjice

Vip priča
10:58h Autor:
Foto: Profimedia

O čuvenoj plavuši po imenu Riz Viterspun ima puno toga da se kaže. Ova talentovana glumica je do svoje 44. godine ostvarila mnogo toga u životu. Osim glume, ona se ozbiljno bavi i biznisom i produkcijom.

 

Da li ste, na primer, znali da je svojevremeno primljena na prestižni Univerzitet Stenford? Od nega je odustala kako bi se posvetila glumi, sve dok nije rodila prvo dete u 23. godini. Od tada je uspešno balansirala između majčinstva, braka i karijere.

 

Ona je žena koja sve što dodirne, pretvori u uspeh. Ona može da bude inspiracija svakoj ženi. Ovo je njena životna priča!

 

Glumački debi

 

Riz Viterspun počela je da glumi kada je imala samo 14 godina. Film Čovek na mesecu otvorio joj je vrata glumačke karijere. Do 29. godine postala je prava zvezda brojnih ostvarenja, uključujući njen najpoznatiji film Pravna plavuša. Tada je imala samo 25 godina. Njen trud i rad krunisan je Oskarom za biografski film o Džoniju Kešu, Hod po ivici.

 

Isplivala pozadina sukoba Megan i Kejt: Nećete verovati zbog čega su se posvađale uoči kraljevskog venčanja!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Najveći životni izazov

 

Nakon velikog uspeha u karijeri, Riz se suočila sa najtežim periodom u životu - razvela se i ostala sama sa dvoje dece. Tada se povukla s posla i dobila neslavnu titulu propale glumice. Imala je 36 godina i bila je bez posla, bez ikakvih velikih uloga.

 

Tada je odlučila da uzme stvar u svoje ruke i da sama osmisli likove koje želi da igra pred kamerama.

 

Naglas se pitala zašto ne postoje kompleksni i zanimljivi ženski protagonisti. Nije želela više da glumi "kao dodatak muškarcu". Tada je odlučila da osnuje sopstvenu produkcijsku kuću Hello Sunshine, kako bi omogućila sebi da razvije realne ženske likove koje bi sama volela da igra. To je bio trenutak kada se "osvetnički" vratila u Holivud, kao glumica i producent.

 

Voleli su se do bola, njegovo neverstvo nije oprostila: Neverovatna ljubavna priča Marine Abramović i Ulaja! (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

Cela priča ispraćena je velikim uspehom. Ostvarenja koja je ona producirala doživeli su veliku popularnost, kao što su film Nestala (Gone girl) i serija Nevine laži (Big little lies). Njen talenat i rad ponovo je prepoznat i nominovana je za nagradu Academy za ulogu u filmu Divljina (Wild) 2014. godine.

 

Riz je shvatila da je naučila kako da izvuče najbolje iz najgore situacije.

 

Nezaustavljiva

 

Nakon svega, Riz Viterspun danas ima veliki uticaj na Holivud kroz svoje moćne drame i dominantne ženske likove. Ona svojim primerom nastavlja da uverava žene da ne moraju da se suoče sa teškoćama koje je ona prolazila dok je bila mlada devojka, početnica u Holivudu. 

 

I naravno, spremna je za nove životne izazove. Sigurna je da će uspeti i njih da prevaziđe sa velikim uspehom!

 

(Stil.kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...