oDLUKA

Manekenka vadi silikone, smanjuje grudi: Da li se ovo prirodan izgled vraća u modu? (FOTO)

Nakon porođaja, telo joj se promenilo pa želi da se sada vrati prirodnijem izgledu

Šuška se
Autor:
Manekenka vadi silikone, smanjuje grudi: Da li se ovo prirodan izgled vraća u modu? (FOTO)
Foto: Profimedia

Bivša manekenka Krisi Tajgen (34), supruga pevača Džona Ledženda (41), ponovno ide pod nož. Brojni pratitelji na društvenim mrežama zasuli su je pitanjima šta će to sada korigovati, a ona im je javno odgovorila.

"Objavila sam da sam prošla testiranje na koronavirus i da uskoro idem na operaciju. Hrpa ljudi je razumljivo znatiželjna (i njuškaju) pa ću priznati ovde: smanjit ću grudi," rekla je Krisi, koja je u svojim ranim dvadesetim povećala prirodne grudi, a sada joj stvaraju problem.

Poput grčke boginje: O kreaciji Krisi Tajgen svi pričaju! (FOTO)

"Bile su super svih ovih godina, ali sad mi ih je dosta. Volela bih da mogu da zakopčam haljinu u svojoj prirodnoj veličini i da normalno legnem na stomak, a da mi je udobno. Nije to velika stvar, ne brinite se za mene! Sve je dobro. I dalje ću imati grudi, samo će biti od masti. A tako grudi i treba da izgledaju. Glupa, čudesna vreća masti," ispričala je bivša manekenka.

Krisi je svojevremeno povećala grudi jer je želela, kaže, bolji izgled.

"Učinila sam to kako bih se bolje osećala dok poziram u bikinijima i donjem vešu za razne magazine ili na pisti," govorila je Krisi, koja je rodila dvoje dece. Kaže kako se nakon porođaja njeno telo promenilo, uključujući i grudi.

"Rado bih izvadila silikone i eventualno podigla grudi da lepše stoje," rekla je ona još pre nekoliko godina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs