kraj ljubavi

Skot Disik i Sofija Riči okončali trogodišnju vezu: Ovo je kap koja je prelila čašu!

Mlada američka manekenka ostavila bivšeg partnera Kortni Kardašijan

Celebrities
Autor:
Skot Disik i Sofija Riči okončali trogodišnju vezu: Ovo je kap koja je prelila čašu!
Foto: Profimedia

Američki model Skot Disik (37) i njegova koleginica Sofija Riči (21) stavili su tačku na svoju trogodišnju vezu, prenose strani mediji.

Spekuliše se da je do raskida došlo jer Sofija ne može da podnese Skotovo ponašanje, a izvori bliski paru tvrde da joj smeta i njegova bliskost sa bivšom partnerkom Kortni Kardašijan sa kojom ima troje dece , sinove Masona (10) i Reigna (5) i ćerku Penelope (7).

"Kortni joj nije olakšavala, a takvo ponašanje ne možete dugo trpeti", rekao je izvor.

Skot Disik je sa Kortni raskinuo 2015. godine, a dve godine nakon toga započeo romansu sa ćerkom legendarnog muzičara Lajonela Ričija.

Naime, Skot je zavistan od alkohola i droge duže vreme, a potpuno je izgubio kontrolu nad svojim postupcima pre šest godina kad su mu umrli roditelji u periodu od samo tri meseca.. Sofiji se to smučilo, te ne može više da bude u takvoj vezi.

Manekenka vadi silikone, smanjuje grudi: Da li se ovo prirodan izgled vraća u modu? (FOTO)

foto: Profimedia

Osim toga, priznala je i da su samoizolaciju zbog korona virusa proveli odvojeno.

Disik je nedavno išao na lečenje, ali je ubrzo odustao jer se na društvenim mrežama pojavila slika kako ulazi u bolnicu.

Ali, bliski izvori tvrde kako je Skot i dalje istrajan u tome da se izvuče.

"On će uraditi sve što može da sebi pomogne, jer želi da bude dobar muškarac i otac, ali da bude negde gde 'cure' fotografije o njemu, nije baš sigurno mesto za njega - rekao je izvor i nastavio:

"On mora biti tamo gde se poštuje privatnost i gde može raditi na tome da popravi ono što se popraviti može. Do tamo ne može doći ako on nije siguran, a to je razlog zbog kojeg je otišao iz bolnice", zaključuje izvor.

Otpisali je kao propalu glumicu: Njena osveta bila je žestoka!

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs