Iskreno

Šeron Stoun otvorila dušu: Kada ste sami u ovim godinama, postoji određeni razlog za to! (FOTO)

Ona je jedna od najpoznatijih holivudskih plavuša. 62-godišnja Šeron Stoun u novom angažmanu je stala pred objektiv i krasi novu naslovnu stranu nemačkog izadnja magazine Vog. U novom intervjuu otvorila je dušu i progovorila o teškim danima svog života, aspektu Holivuda koji nije prihvatao žene, ali ponešto i o ljubavnom životu

Vip priča
Autor:
Šeron Stoun otvorila dušu: Kada ste sami u ovim godinama, postoji određeni razlog za to! (FOTO)
Šeron Stoun, Foto: Profimedia

Zvezda "Niskih strasti", sigurno jedne od njenih najznačajnijih uloga tokom karijere duge preko tri decenije, sada je otvoreno govorila o svojoj prošlosti.

62-godišnja Šeron Stoun je u intervjuu za novo izdanje nemačkog magazina Vog otkrila je neke nepoznate detalje iz svog života.

Stoun se pre svega osvrnula na delić karijere u kojem je teško dolazila do izražaja, čak je prozvala neke od kolega koji su "ženomrzci". Otkrila je koliko je srećna što se dogodio pokret #metoo.

"Kada sam počela kao model i glumica u svojim mladim danima, postojao je termin "fuckable" koji se koristio za sve pred kamerama i objektivima. Bilo je to poprilično drugačiji period. Pre 20-ak godina. Sećam se da je Mel Gibson koji je tri godine stariji od mene, smatrao da sam prestara da bih mogla da glumim uz njega na filmu", bez razmišljanja je rekla Stoun u novom intervjuu.

Smelost kakva se retko viđa, samopouzdanje za desetku: Šeron Stoun (61) u kožnom kombinezonu! (FOTO)

Prisetila se i najtežeg perioda svog života, kada je 2001. u dobi od svega 43 godine doživela moždani udar, nakon čega je neko vreme morala da uči ponovo da govori, hoda i gleda. Nakon toga teško je prihvatala svoj izgled i telo.

"Bilo je dana u mojim 40-ima, kada nisam znala da prihvatim svoje telo. Zatvorila bih se u kupatilo s flašom vina i rekla sama sebi da ću izaći tek kada mi se svidi moje telo i izgled."

Lepa glumica za kojom i danas uzdišu milioni, govorila je i o ljubavi. Naglasila je da nije imala sreće u tom području, naglašavajući kako nije pronašla onog pravog.

Šeron Stoun, žena borac: Moždani udar u 43. godini joj uništio život, bivši muž joj oduzeo dete!

"Znate, kada ste sami u ovim godinama, postoji određeni razlog za to", rekla je.

Inače, Stoun je bila u braku sa scenaristom Majklom Grinburgom od 1984 do 1987. Novu šansu ljubavi dala je 1998. kada se udala za novinara Fil Bronstina od kojeg se rastala 2004. i s kojim deli sina Roana. Osim toga samostalno je usvojila još dvoje dece, sinove Kvina i Lerda.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs