pogledajte

Razvod težak milijardu dolara: Rastaju se Kim i Kanje! (FOTO)

Njihov je razvod navodno težak milijardu dolara

Šuška se
Autor:
Razvod težak milijardu dolara: Rastaju se Kim i Kanje! (FOTO)
Kim I Kanje, Foto: Profimedia

Najpoznatija svetska starleta Kim Kardašijan uskoro će ponovo biti solo, prenose strani mediji. Rijaliti zvezda navodno se razvodi od supruga, muzičara Kanje Vesta.

Izgleda da Kim više ne može da izađe na kraj sa "suprugom iz pakla". Pored troje dece, Kim je dosta da se brine i o suprugu kao da je malo dete. "Glavni razlog zbog kojeg joj je "pukao film"je njegova zavisnost od tableta bez kojih gotovo da više ne može da funkcioniše.

Kajli Džener se porodila: Najmlađa sestra Kim Kardašijan objavila srećnu vest na neobičan način! (VIDEO)

foto: Profimedia

"Najblaže rečeno, život s Kanjeom je težak. Kim je dostigla granicu. On joj oko dece ne pomaže, ima te izlive besa, postao je zavisnik o tabletama... Od kako se Čikago rodila, napadi su sve češći i ozbiljniji. Kim se često pita da li bi joj život bio lakši bez njega", izjavio je izvor. S druge strane, Kim je tokom nedavne posete Japanu uredno promovisala novu modnu liniju svog supruga i nije davala nikakve komentare o njihovom odnosu. Kim se, što se javnosti tiče, i dalje drži jedne jedine izjave koju je nedavno dala - "da je sve u redu i da par vodi srećan bračni i porodičan život".

Luksuzna vila slavnog para: Zavirite u dom Kim Kardašijan i Kanjea Vesta!

foto: Profimedia

Podsetimo, Kim i Kanje su sredinom januara postali su roditelji devojčice Čikago Vest, a ponosni su roditelji i dvogodišnjeg sinčića Sejnta Vesta i četverogodišnje ćerkice Nort Vest.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs