Iskrena priča

U Beogradu nema gde da živi: Goga Sekulić u Cirihu kod sestre

Dok joj svekrva ne vrati ključeve od stana, pevačica se privremeno sklonila kod sestre u Švajcarsku
Šuška se
22:46h Autor:
U Beogradu nema gde da živi: Goga Sekulić u Cirihu kod sestre
Foto: Kurir

Pevačica Goga Sekulić, iako je dobila na sudu spor sa svojom svekrvom Zoricom Terzin, koja, po odluci Prvog opštinskog suda u Beogradu, mora da joj vrati ključeve od stana, i dalje nema gde da živi, pa se privremeno sklonila kod sestre u Švajcarsku.

Nakon smrti Igora Ramovića, Gogina svekrva je ušla u stan u kom je pevačica živela sa suprugom, promenila bravu i zabranila joj ulazak. Stan je vlasništvo Zorice Terzin, ali stvari u stanu pripadaju pevačici. Sada je i zakonski dobila pravo da dođe i da ih uzme.

"Još nisam dobila ključ od stana, iako je sud naložio Zorici da mi ga vrati. Na lekovima sam za smirenje i teško mi je da govorim i o tome. Sada sam kod sestre u Cirihu jer u Beogradu nemam gde da živim", rekla je za Blic Goga.Njen advokat Branimir Gugl kaže da je ovo jedini spor koji je Goga vodila protiv svekrve.

"Goga više nema nijednu tužbu na sudu. Ona je tužila svekrvu jedino za promenu brave i tražila je da joj se vrati ključ kako bi mogla da uzme svoje stvari. Mi smo taj slučaj dobili još 20. septembra kada je sudija Prvog opštinskog suda naložila Zorici Terzin da udovici ključ vrati. Ne znam koji se to još sporovi pominju u javnosti, jer njih nema", kaže Gugl.

On dodaje da je ostalo još da se reši pitanje zaostavštine pokojnog Ramovića, ali i da je to slučaj koji vodi država.

"Ostavinska rasprava je stopirana zbog toga što se čeka da se pojave Igorova deca iz dva prethodna braka, tako da što se mene tiče, mi smo završili. Drugih tužbi nema", ispričao je Gugl Branimir.

Advokat sa kojim pevačica sarađuje deceniju je prokomentarisao i to da sve presude koje je dobio u njenu korist nisu dovedene u pitanje, iako mu je bila oduzeta licenca.

"Meni je bila samo privremeno oduzeta dozvola za rad 2009, ali mi je vraćena u maju 2011. Regularno plaćam članarinu Advokatskoj komori, tako da sam opet upisan u registar", rekao je Gugl.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs