Nastavlja dalje

Goga Sekulić: Pravom srećom bih smatrala da se pojavi neki ozbiljan muškarac u mom životu!

Nisam više klinka i nemam živaca za neozbiljne veze i vezice. Kalkulisanje i prenemaganje me užasavaju. Posle tragedije koja me je snašla, pravom srećom bih smatrala samo da se pojavi neki ozbiljan muškarac u mom životu koji bi želeo isto što i ja - iskrenu ljubav i poštovanje, kaže pevačica
Šuška se 29.10.2014. - 10:36h Autor: Blic
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Pevačica Goga Sekulić je spremna za novu ljubavNjeni prijatelji kažu da ona privlači pažnju muškaraca gde god se pojavi i da joj udvarača ne manjka, ali da se njoj retko ko dopadne.

 

"Nisam više klinka i nemam živaca za neozbiljne veze i vezice. Kalkulisanje i prenemaganje me užasavaju. Posle tragedije koja me je snašla, pravom srećom bih smatrala samo da se pojavi neki ozbiljan muškarac u mom životu koji bi želeo isto što i ja - iskrenu ljubav i poštovanje. Mislila sam da to imam i bila sam srećna, a onda je sve nestalo za tren", kaže Goga o braku sa Igorom Ramovićem, koji je prošle godine u julu preminuo dva meseca posle njihovog venčanja.

 

Pevačica ističe da njena porodica iščekuje dan da je vidi srećnu i nasmejanu uz jakog muškarca koji je voli i sa kojim će dobiti dete.

 

"To im je jedna od najvećih želja, koju bih volela da im ispunim", zaključuje Goga.

 

Inače, Goga se nedavno raspitivala kod advokata koja je procedura oko usvajanja dece. OVDE saznajte više o tome.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...