Zaljubljenost

Andreja Pejić pokazala dečka: Ljubav sa bogatašem! (FOTO)

Napokon je priznala ljubav javno, a fanovi su oduševljeni njenom odlukom
Šuška se
15:22h Autor:
Andreja Pejić pokazala dečka: Ljubav sa bogatašem! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Instagram/andrejapejic

Manekenka Andreja Pejić (24) pohvalila se na svom profilu na Instagramu fotografijom na kojoj se ljubi sa dečkom! Njeni oduševljeni fanovi otkrili su u komentarima da je momak koji je osvojio Andrejino srce Amerikanac Hari Brant. Hari je pet godina mlađi od Andreje, ali ih to ne sprečava da uživaju u ljubavi.

Inače, Hari, koji je osvojio Andrejino srce, u Americi slovi za predstavnika nove generacije razmaženih bogataša i osoba bez čijeg prisustva nijedna žurka ne može da prođe. Hari je usko povezan sa modom, jer je njegov stariji brat Piter maneken i dizajner, ali mlađani Hari još nije pronašao svoje idealno zanimanje.

Andreja Pejić progovorila: Promena pola nije rešila moje probleme!

A photo posted by Andreja Pejic (@andrejapejic) on Oct 13, 2015 at 9:01am PDT

Kako se Piter javno deklarisao kao gej, isto se šuškalo i za Harija. Andrejin dečko je sin milijardera Pitera Branta starijeg i čuvene manekenke Stefani Simor. Oni koji ga poznaju kažu da govori kitnjasto, da sluša džez i da sve što poželi i dobije.

Andreja i Hari upoznali su se na poslu, a poslednjih nekoliko nedelja intenzivno su boravili u mestu Grinvič, u Konektikatu. Par trenutno boravi na romantičnom odmoru na Bahamima.

Pravi bum u modnoj industriji: Andreja Pejić novi Viktorijin anđeo? (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs