Neverovatno

Joko Ono tvrdi: Lenon je bio biseksualac, tražio je idealnog muškarca za seks!

Svi smo mi biseksualci samo nam društvo nameće seksualnost, navodi Joko Ono
Šuška se
14:42h Autor:
Joko Ono tvrdi: Lenon je bio biseksualac, tražio je idealnog muškarca za seks!
Foto: Profimedia

Supruga Džona Lenona, Joko Ono otvoreno je govorila o njegovoj seksualnosti tvrdeći da je on želeo da bude sa muškarcem, ali da to nikada nije uradio.

Umetnica je za "Dejli bist" objasnila da su ona i nekadašnji član popularnih "Bitlsa" razgovaraili dugo o tome rekavši da veruje da svi možemo biti biseksualci.

"Džon i ja smo često razgovarali o tome i došli do zaključka da svako od nas može biti biseksualac, kao i da nam drustvo nameće zabranu protiv nečeg što je potpuno prirodno," istakla je Joko Ono, dodavši da misli da je imao Lenon želju za seksom sa muškarcem, ali da nije uspeo da nađe onog sa kojim bi imao seksualni odnos.

"On mi je rekao da mu ne bi smetalo ako muškarac nije mnogo zgodan ali da mora biti mentalno privlačan, a da je jako teško naći takve ljude," otkrila je umetnica.

Joko Ono hoće da napravi najveći znak mira u sećanju na Džona Lenona!

Ona se takođe osvrnula na tračeve da je Lenon bio u vezi sa menadžerom Bitlsa Brajanom Ipstenom.

"Uh, to je veoma duga priča ali ja mislilm da nisu imali seks, mislim da to nikada nisu želeli da urade," istakla je Ono.

Džon Lenon je ubijen 1980. godine u Njujorku. Joko, koja sa Lenonom ima sina Šona, kaže da se i dalje plaši Marka Čepmena, koji je ispalio smrtonosni hitac u njenog supruga ispred njihovog stana na Menhetnu, gde ona i dalje živi.

"Imala sam sreće što nisam umrla sa Džonom. Da se to desilo, šta bi bilo sa Šonom?" kazala je ona i dodala:

"Veoma mi je teško da razmišljam o Čepmenu, posebno jer deluje da on ne misli da je uradio lošu stvar."

Čepmenu je prošle godine, po osmi put, odbijen zahtev za uslovni otpust iz zatvora. Njegova supruga je slala pisma Lenonovoj udovici, moleći je da mu oprosti. Ali, Joko kaže da bi bila zabrinuta da Čepmen izađe na slobodu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs