Nepostojeći advokat

Krenulo joj nizbrdo: Gogu Sekulić prevario i advokat?

U sporu sa svekrvom u kome potražuje svoja prava nakon smrti muža, pevačicu je zastupao advokat koji nema prava da se tako predstavlja jer je izbrisan iz registra
Šuška se
15:46h Autor:
Krenulo joj nizbrdo: Gogu Sekulić prevario i advokat?
Foto: Nemanja Pančić

Pevačici Gogi Sekulić definitivno je krenulo nizbrdo. Posle smrti supruga i suđenja sa svekrvom oko nasledstva stana, utehu joj je pružio advokat Branimir Gugl koji joj je obećao da će na sudu povratiti ono što je izgubila. Međutim, kako Blic prenosi, advokat ju je prevario, jer on uopšte nema dozvolu za rad.

Branimir Gugl nije advokat! On je 2009. godine izbrisan iz našeg registra i tada je izgubio licencu za rad. On nema prava da obavlja funkciju advokata niti da se tako predstavlja”, rekli su iz Advokatske komore Srbije.

Ista informacija potvrđena je i u Advokatskoj komori Beograda, a na pitanje kako čovek koji nije advokat radi kao advokat, rekli su: “Ne znamo šta da vam kažemo. To nije pitanje za nas, već za sud.”

Inače, Gugl je do sada već dva puta hapšen zbog sumnje da je prevario i oštetio klijente, a na listi je i poreskih dužnika. Država od njega potražuje čak 11 miliona dinara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs