Dala svoj blagoslov

Natašu Bekvalac konačno prihvatila Vladina majka

Mama poznatog manekena dugo nije odobravala njihovu vezu, jer joj je smetala razlika u godinama i Natašina profesija, kao i činjenica da je razvedena i ima dete, ali nakon zajedničke večeri ipak je prihvatila buduću snajku, jer je shvatila da je u pitanju ozbiljna ljubav
Šuška se
10:14h Autor:
Natašu Bekvalac konačno prihvatila Vladina majka
Foto: Instagram / Nataša Bekvalac

Maneken Vlada Vuksanović imao je probleme sa svojom majkom, zato što je ona bila protiv njegove veze sa Natašom Bekvalac, ali se nakon veridbe i upoznavanja sa pevačicom, ipak, predomislila.

Na intimnoj večeri pre par dana, Vlada je zvanično predstavio verenicu mami, a tokom večere pravili su planove i za svadbu.

Pošto je porodica Nataše Bekvalac već prihvatila izbor budućeg zeta, bilo je vreme i da Vladina majka Jovanka upozna buduću snajku. Vladina mama, inače, nije odobravala izbor sina jedinca. Nije joj se dopadalo mnogo toga: ni razlika u godinama (Bekvalčeva je starija osam godina od Vlade), ni Natašina profesija, pa ni to što je razvedena i ima malo dete.

Ipak, večera je prošla u opuštenoj atmosferi, a Jovanka je prihvatila Natašu.

"Vladina mama je shvatila da je u pitanju ozbiljna ljubav. Večera je potrajala, raspričali su se i o predstojećem venčanju, za koje su se složili da je najbolje da bude samo za najbliže prijatelje i porodicu, na proleće", kaže blizak prijatelj para.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs