glumica ne odustaje

RAT SE NASTAVLJA: Anđelina predala papire sudu u kojem optužuje Breda Pita za zlostavljanje! (FOTO)

Glumci Anđelina Džoli i Brd Pit razišli su se 2016. godine, ali razvod još uvek nije finalizovan. U novim vestima o slučaju, naznačeno je kako glumica sprema da preda nove dokaze, koji ne idu u prilog Bredu Pitu.

Šuška se
Autor:
RAT SE NASTAVLJA: Anđelina predala papire sudu u kojem optužuje Breda Pita za zlostavljanje! (FOTO)
Foto: Profimedia

Anđelina Džoli spremna je na sudu da preda dokaze o porodičnom zlostavljanju od strane Breda Pita, izveštavaju strani mediji.

Anđelina i Bred vjenčali su se 2014. godine, nakon 10 godina veze, a odlučili su da se raziđu samo dve godine nakon romantičnog venčanja u kojem su veliku ulogu imala njihova deca.

Kad su se razišli 2016. godine, Anđelina je na sudu već govorila o porodičnom nasilju, ali nikakvi pravni postupci nisu pokrenuti. Sad bi priča mogla biti drugačija, otkrio je izvor za portal Metro.

HOLIVUDSKI LEPOTAN, 40 GODINA VOLI JEDNU ŽENU, ALI NIKAD SE NISU VENČALI: Prihvatio njenu decu i odgajao ih kao svoju!

Anđelina Džoli
foto: Profimedia

45-godišnja Anđelina i 57-godišnji Bred još uvek pokušavaju da se dogovore oko starateljstva, a zna se da se Anđelina s decom preselila u kuću koja je samo pet minuta udaljena od Breda, kako bi ih mogao viđati.

Za englesko izdanje magazina Vog , Anđelina je nedavno izjavila:

"Ne znam. Proteklih nekoliko godina bilo je zaista teško. Fokusirala sam se na isceljenje i na našu porodicu. Lagano se sve vraća na svoje mesto, kao kad se krv vraća u telo. Ali, nisam još tamo. Nadam se da ću biti. Tako planiram".

Otkrila je i kako se u četrdesetima oseća "bolje nego ikad".

"Sviđa mi se što sam starija. Mnogo mi je prijatnije u četrdesetima nego što mi je bilo ranije. Ne znam...možda je to zbog toga što moja majka nije dugo živela. Zato je za mene svaka nova godina znak za proslavu, a ne za tugu", objasnila je poznata glumica.

Anđelinina majka, glumica Maršelina Bertrand preminula je u 57. godini života od raka jajnika, a u ranoj je dobi preminula i njena majka, glumičina baka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs